'No surt en cap rànquing': la millor pizzeria de Barcelona és molt desconeguda
Un influencer gastronòmic ha revelat quina és la millor pizzeria de Barcelona, que és molt poc coneguda a la ciutat
La pizza és sens dubte un dels plats més populars de la gastronomia italiana. Poc després de la seva creació es va expandir per tot el món. Actualment, les pizzeries representen una gran part dels restaurants estrangers de la majoria de les ciutats.
A una gran ciutat, com és Barcelona, hi ha un munt de locals especialitzats en aquest producte. Per això, és molt difícil determinar quina és la millor de totes. Hi ha una gran varietat de rànquings elaborats per companyies que es dediquen a valorar restaurants.
Tot i això, algunes de les millors pizzeries no apareixen en aquests llistats perquè són noves, poc conegudes o simplement perquè n'hi ha moltes. És el cas de Mama, una pizzeria d'origen napolità poc coneguda, que està situada a l'avinguda del Paral·lel, 174.
La millor pizzeria de Barcelona
Edu González, creador de Patates Braves Barcelona, ens descobreix aquest restaurant al podcast Domingo Se Sale, al qual ha estat convidat. L'influencer gastronòmic, que es dedica a mostrar ressenyes de restaurants de Barcelona a les seves xarxes, ha indicat quines són les tres millors pizzeries de la ciutat.
Mama és precisament la primera que ha esmentat. "És molt desconeguda, a més no apareix a cap rànquing i em sembla brutal", ha comentat Edu breument. El restaurant va obrir el 2016 i està especialitzat en pizzes d'estil napolità.
El secret de la pizzeria Mama
Tot i no ser tan coneguda com altres, gaudeix d'una bona reputació a Tripadvisor i Google, on acumula més de 900 valoracions. De fet, a les dues pàgines, està valorada amb 4,5 estrelles sobre 5. El seu secret resideix en la massa, elaborada de forma casolana amb farina de blat 100% italiana i amb una fermentació mínima de 36 hores.
La pizzeria Mama pretén "promocionar l'excel·lència i l'exclusivitat dels productes de la regió italiana Campània". A més, asseguren que tots els seus productes són "curosament seleccionats de forma estacional", és a dir, disposen exclusivament de productes de temporada. Michele Martino, copropietari amb el seu germà Francesco, és el responsable de l'increïble sabor de les seves pizzes.
"Mama del Paral·lel, una passada, del millor que he provat", "La Mama és el millor" o "Gran la Mama". Aquests són alguns dels comentaris de diversos usuaris que avalen la seva opinió.
Actualment, el restaurant està tancat temporalment per reformes, però l'espera valdrà molt la pena.
Altres pizzeries recomanades de Barcelona
Luigi, actual guanyadora del Pizzas Fest, que compta amb tres restaurants, i la Balmesina són les altres dues pizzeries que recomana. Aquestes són molt més conegudes i tenen una gran reputació a la ciutat. S'especialitzen a elaborar i cuinar pizzes casolanes al forn de llenya.
Finalment, l'influencer fa referència a la Sartoria Panatieri. És una de les pizzeries més populars i reconegudes de Barcelona. Tot i això, indica entre rialles que no cal fer-li més publicitat.
Més notícies: