Imatge de fons d'un logotip d'una botiga Bershka amb altres imatges d'una samarreta de la marca, una solta en color negre i una altra amb dues noies posant en color taronja i groc i verd
SOCIETAT

Bershka em sorprèn amb la samarreta de tul que ja és tendència: per a looks elegants

Bershka té disponible en tres models diferents la samarreta que et pot servir per anar elegant però també per al dia a dia

Bershka té el disseny de la temporada. Si ets una fidel seguidora de tendències, segur que has fitxat la que s'alça com una de les més desitjades ara mateix, les parts de dalt fetes en tul. Un teixit lleuger que té una estructura oberta i que sol recordar-nos a una malla.

Firmes com Bershka han sumat a la llarga llista de productes, diversos articles d'aquest teixit. Samarretes, tops, bruses o fins i tot suèters per abrigar-nos aquesta temporada. Es tracta d'una tendència que és subtilment transparent i similar a l'encaix.

Tendència: peces de tul pels teus esdeveniments especials

Si estàs buscant opcions per a aquestes nits en què tens un esdeveniment i no saps què posar-te, en tinc una que pot agradar-te. Si estàs al corrent de totes les tendències de moda de cada temporada, hauràs vist un teixit que és la màxima tendència.

Sexys i suggerents, perfectes per lluir el millor dels looks. Opta per portar alguna peça de tul, d'una manera més elegant i, sobretot, atrevida. Et presento la samarreta de tul de Bershka que aporta un toc de glamour.

Plànol general de la samarreta de tul de màniga llarga vermella
Els colors de l'estampat són cridaners però elegants | e-noticies.cat

Bershka sorprèn amb els 3 models de samarretes de màniga llarga

Bershka està al corrent de les últimes tendències, per això igual que moltes altres firmes ha omplert els seus aparadors amb peces de tul. Peces de roba suggerents i atrevides, que estan fetes en un teixit lleuger amb estructura oberta. Una opció estupenda per lluir de vegades especials.

primer pla de la samarreta de tul de màniga llarga vermella
S'adapta bé al cos i fa una figura molt bonica | e-noticies.cat

La samarreta màniga llarga de Bershka m'ha cridat especialment l'atenció. Aquesta part de dalt està confeccionada en un 95% polièster i un 5% restant d'elastà. De màniga llarga, coll rodó i teixit de tul.

primer pla de la samarreta de tul de màniga llarga vermella
És una samarreta que queda ideal per combinar amb texans o amb alguna part de baix més formal | e-noticies.cat

Bershka compta amb tres models diferents per poder escollir el que més agradi. Tot i que el negre, sempre és el favorit, els altres dos dissenys són fantàstics. D'una banda hi ha la samarreta on predomina el color vermell i de l'altra, on la major part és grisa.

Tres models posant amb una samarreta de Bershka de tul amb un fons desenfocat d'un provador
Hi ha fins a tres colors d'aquesta samarreta | Bershka, Berezkophotos

Disponible a la web i a les botigues de Bershka

Si estàs pensant en fer-te amb la samarreta de màniga llarga de Bershka, has de saber que està actualment disponible. De moment, està disponible tant a la pàgina web de la signatura com a qualsevol de les botigues físiques. Trobaràs la peça des de la talla XS fins a la L.

El preu és el millor, ja que només costa 9,99€. És una peça de Bershka que està en tendència, que és fàcil de combinar i que és una autèntica ganga.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.