Imatge de l´exterior d´una botiga de Lefties plena de gent comprant, amb el rètol sobre la porta d´entrada
SOCIETAT

El bàsic al que més ús donaràs aquesta temporada és a Lefties

Gaudeix dels raigs de sol aquest estiu amb aquest top arrufat de Lefties que és una tendència absoluta

Les influencers i celebritats ja estan al corrent d'aquesta novetat. Totes coincideixen en el mateix: aquest top ha de ser present a la col·lecció de totes aquest estiu. Un model arrufat, de paraula d'honor i amb tall recte, entre d'altres detalls.

Dentre totes les opcions de temporada, els tops paraula d'honor i també els frunzits s'han constituït com una de les tendències actuals. Una moda que cal tenir en compte si volem lluir uns looks estiuencs d'enveja. Lefties ha estat una de les firmes low cost on he pogut trobar un top d'aquestes característiques.

Una opció fresca, estiuenca i còmoda que s'ha colat entre les favorites d'estiu. Les últimes setmanes ha estat una peça que ha aconseguit colar-se en molts estilismes. No esperis que s'esgoti aquesta novetat de Lefties i hi corre a buscar-la com més aviat millor.

El nou top especial al qual no et podràs resistir

Si encara no has incorporat aquest bàsic imprescindible d'estiu al teu armari, atenta. Perquè avui et porto una opció de Lefties a la qual no podràs dir que no. Aquest estiu els tops amb frunzits i drapejats són els que més es portaran.

Un detall una mica subtil, però que aporta un nou aire a qualsevol look. Aquesta peça ha aconseguit posicionar-se a l'alçada de dissenys tipus cropped. Et recomano anar a Lefties com més aviat millor per no perdre aquesta oportunitat.

Plànol general del top de frunces de Lefties

Lefties se suma a la moda dels frunces

Lefties està en plena expansió gràcies a una de les seves últimes incorporacions. La firma ha apostat aquesta temporada per afegir uns quants nous models pel què es refereix a tops. Com aquest de frunces que està en tendència.

Es tracta d'una peça amb escot de paraula d'honor, que compta amb tall recte. A més, presenta diversos frunces als laterals que fa que sigui encara més especial. El frunzit és una tècnica de manipulació de teles que el que fa és crear plecs, volants o frunzits a la mateixa peça.

Primer pla de top frunces de Lefties

El model de Lefties té també una banda de silicona per tota la part superior per a millor ajustament, cosa que fa que resulti més còmode. Confeccionat en una barreja de polièster i elastà ideal per ser agradable al tacte. Apte per a qualsevol reunió o esdeveniment aquesta temporada.

Primer pla de top frunces de Lefties

Blanc o negre, tu tries amb Lefties

Lefties ha posat a la venda aquest top en dos grans colors clàssics: blanc o negre. Dues tonalitats que ens ajuden a crear una infinitat de combinacions de looks. Idonis per potenciar el bru aquest estiu i veure'ns molt més maques.

Plànol general del top de frunces de Lefties

El top de moment es troba disponible tant a la pàgina web de la firma com a qualsevol de les botigues físiques. Les talles en què veuràs el top disponible varien des de la XS fins a la XL, per tant hi ha varietat. El preu d'aquesta novetat de Lefties és només de 9,99 €, una bogeria.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: