Muntatge de l'exterior de la botiga de moda Zara on es veu el logotip i una noia a la dreta sorpresa

SOCIETAT

El bàsic més elegant de Zara que voldràs per a ocasions especials

Tant original com afavoridora, aquesta novetat de Zara aconseguirà elevar-te qualsevol look

Des de la dècada dels 90 i els 2000, l'escot halter va arribar per eclipsar-nos. Un dels talls més afavoridors, atemporals i elegants que s'ha aconseguit mantenir fins avui. Com no podia ser altrament, aquesta temporada veurem una gran quantitat de peces amb aquest escot.

Sabem que no és cap novetat a la moda, però tot apunta que aquest estiu es convertirà en el protagonista dels millors looks de temporada. Zara ha posat a la venda un vestit setinat halter que sembla tret de les millors passarel·les.

Amb aquest tipus de coll, Zara aconseguirà conquistar-te del tot. No deixis escapar aquest vestit tan bonic i elegant de Zara que podràs trobar a les botigues. Ho voldràs utilitzar per a qualsevol ocasió especial que se't presenti.

Apostar per l'escot halter sempre és una bona elecció

Per la seva omnipresència sobre les passarel·les i l'street style, l'escot halter s'ha considerat com un autèntic must have. Des de vestits fins a tops, aquest tipus de coll aporta una gran elegància i sensualitat. Proposa reinventar-se en multitud de formats aquesta temporada, un any més.

Plànol general del vestit setinat de Zara

Perquè no deixis escapar l'oportunitat, et recomano un vestit halter que he vist recentment a Zara. Pren nota perquè aquesta peça estrella ja s'està esgotant. Un vestit molt estiuenc que podràs incloure a les teves pròximes cites o sopars.

Sorpreses davant aquesta novetat de Zara

Les peces setinades ja formen part d'aquest grup que no ens volem treure mai. A més, ara són tendència a faldilles i vestits. Així que som molt afortunades de poder-nos fer amb elles.

Aquesta setmana he trobat un vestit que a part d'estar confeccionat amb teixit setinat compta amb un tall d'escot de pic pronunciat. A això se li suma una esquena descoberta amb una llaçada en el mateix teixit d'allò més sensual.

Primer pla del vestit setinat de Zara

Aquesta novetat de Zara compta amb un folre interior combinat a to i un tancament lateral amb cremallera oculta a la costura. Confeccionat en 100% polièster per aportar una gran suavitat pel que fa al tacte. Disponible actualment a Zara únicament en to blanc.

Zara té disponible el vestit actualment

Si estàs pensant a fer-te amb aquest model de Zara, no esperis més. Sabem que sempre que esperem fer-nos amb una peça, acabem perdent-la. I és que, no m'estranya perquè aquest vestit està arrasant tant a botigues com a la pàgina web.

Primer pla del vestit setinat de Zara

Zara de moment té el tèxtil disponible a la web a la talla S, M, L i XL. Encara que si necessites una XS o una XXL pots provar a la botiga. El preu és de 25,95 €, una inversió en tota regla.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: