Entrada d´un supermercat Lidl
SOCIETAT

La barbacoa que arrasa a Lidl i que ara pots aconseguir més barata

Aquesta barbacoa de Lidl ha abaixat el preu al màxim, però no és només aquest el motiu del seu èxit en vendes

A qui no li agrada una barbacoa? Aquests aparells són les millors excuses de l'estiu per ajuntar-se amb la família i els amics i oblidar-se de tot per un dia.

Lidl en té una que no només és que sigui superfuncional i pràctica, és que a més té una rebaixa tan gran que sembla de broma. I és que ha passat dels 60 euros, a costar menys de 36 euros.

Així és la barbacoa preferida dels clients de Lidl que s'està esgotant

Si pensem en primavera i estiu se'ns acudeixen moltes coses. Menjars típics, festes, roba que trobàvem a faltar i que tenim ganes de tornar-nos a posar. Llocs que ens encanten i als que estem desitjant tornar.

Però n'hi ha una en concret que ens agrada a tots igual i aquesta és la barbacoa. Un esdeveniment que tradicionalment ha estat relacionat amb la carn, però que ja pot ser qualsevol cosa.

La de Lidl és una barbacoa elèctrica, de sobretaula i amb suport. Un aparell modern i divers, per a gent moderna i diversa. Prepara't per gaudir els millors moments de l'estiu amb ella.

Interior de barbacoa amb carn sobre la graella en un quadrat vermell, sobre fons de barbacoa de peu tancada a un jardí

Més que una barbacoa, és una gran idea de Lidl

El que més està agradant d'aquesta barbacoa de Lidl és que, com que és elèctrica, no necessita carbó, pastilles, i tot el que comporta encendre el foc. Només un endoll i ganes de gaudir sense angoixes.

Els avantatges són clars, encara que per als puristes la barbacoa elèctrica de Lidl no tingui gens de gràcia. S'entén, i cadascú decideix amb quina es queda, però dubtar de la comoditat que suposa és absurd.

Per altra banda, aquesta barbacoa és desmuntable. Com s'indica a la web de Lidl, es pot fer servir sobre la taula, com a graella, col·locada al centre de la taula perquè tothom se serveixi amb llibertat.

I, d'igual manera, aquesta de Lidl es pot col·locar sobre el peu de què disposa per cuinar de banda com s'ha fet tota la vida. Dos conceptes de barbacoa diferents, segons vingui de gust en cada ocasió.

Però el millor de tot, i per això ho hem deixat per al final, és el preu, que és més que al·lucinant. Perquè aquesta barbacoa de Lidl ha passat de costar 59,99 € als 35,99 € que costa actualment.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: