Muntatge de 3 targetes de Coop Pank i unes mans subjectant diversos bitllets d'euro
SOCIETAT

Tots els bancs que permeten obrir un compte sense cobrar comissions ara mateix

Descobriu quins són els bancs que us permeten obrir un compte de manera gratuïta i no cobren per manteniment, ni per fer transferències ni per la targeta

Davant la pregunta "Quin és el millor banc on obrir un compte?", hi pot haver moltes respostes en percepció a diversos factors. Però si hi ha alguna cosa en què els clients es fixen a l'hora de confiar els diners a una entitat bancària, és en les facilitats que els pot donar aquest banc.

Des de la plataforma comparadora de productes financers espanyola, Help my cash, ofereixen un llistat de bancs que permeten obrir comptes de manera gratuïta i en què només caldrà un document acreditatiu, com DNI, NIE o passaport.

Compte Online Santander

Santander permet obrir un compte en línia sense comissions ni condicions. Des de l'entitat afirma que en domiciliar la teva nòmina o pensió, es pot obtenir fins a 400 euros bruts com a regal. A més a més, que la targeta de dèbit és gratuïta, així com les seves transaccions.

BBVA compte online sense comissions

BBVA presenta un compte especialment dissenyat per a nous clients, exempt de comissions i condicions. Aquest servei es pot fer completament en línia, eliminant la necessitat de tràmits burocràtics. A més, en obrir el compte, es proporciona la targeta Aquea Débito de forma gratuïta per a fins a dos titulars.

Compte Corrent d'Openbank

Aquest banc en línia brinda un compte corrent totalment en línia, sense comissions ni condicions, amb un 0% TAE. A més, asseguren que en portar la nòmina i contractar el dipòsit Open a 6 mesos, es pot gaudir d'una TAE del 3,07%.

Compte no compte d'ING

ING presenta un compte sense condicions i com apunten ells: "sense necessitat de paperassa". Si teniu estalvis, hi ha l'opció d'obrir un Dipòsit Benvinguda amb una atractiva TAE del 2,75% a 4 mesos. A més, ING ofereix una garantia pel que fa a les compres en línia, ja que si no es rep el producte, el banc torna els diners.

Bancs que permeten obrir comptes de manera gratuïta

Banc

Compte

Banc Santander

Compte Online

BBVA

Compte en línia sense comissions

Openbank

Compte Corrent

ING

Compte no compta

Compte Revolut

El compte Revolut ofereix un compte amb IBAN espanyol i una targeta sense cost, que es pot fer servir a l'estranger i amb la qual es poden fer pagaments en diferents monedes amb un tipus de canvi bastant baix, així com retirar efectiu (fins a 200 euros al mes) de manera gratuïta a qualsevol caixer del món.