Muntatge amb una persona utilitzant una targeta de crèdit i un cercle amb el logo de BBVA

SOCIETAT

Avís als clients del BBVA per una novetat substancial amb les targetes

El BBVA anuncia una novetat important per als clients, per poder evitar els fraus quan paguem amb targeta


El BBVA ha sorprès els seus milions de clients després de l'últim anunci que ha fet. Un que afecta una forma innovadora de treballar amb les targetes de crèdit i en aquest cas amb una especial.

Estem parlant de la targeta Aqua, que avui és notícia per l'anunci revolucionari del BBVA, a compte d'una nova funció de la targeta. I no és altra que introduir un CVV dinàmic cada cop que duem a terme una compra.

El BBVA llança un important avís sobre la targeta Aqua: augmenta la seguretat

El cas és que s'eliminarà la impressió del número de la targeta. I l'objectiu d'aquesta mesura és frenar el risc de frau en transaccions de tota mena.

Aquest és un pas més del BBVA a l'hora de protegir les operacions dels clients amb targeta. I tot, dins una societat on els fraus estan a l'ordre del dia.

Però no només aquesta novetat ha arribat a favor dels clients del BBVA. La veritat és que el banc espanyol presentava també un important compte bancari destinat a nens adolescents, sobretot, fins als 17 anys.

Una altra novetat: el compte per fomentar l'autonomia financera dels nens

El tret principal d'aquest nou compte és potenciar l'autonomia financera dels més petits. A aquests se'ls oferirà l'ús de Bizum des dels 14 anys, una targeta i un compte extra per a tots els estalvis.

Els pares sempre podran gestionar totes les operacions que facin els fills a través de l'app. Parlem d'un compte sense comissions per administració i manteniment, ni tampoc exigeix un saldo mínim ni domiciliar cap ingrés.

Un dels principals trets d'aquest compte és que els pares tindran l'oportunitat de bloquejar aquells pagaments sobre els sectors que no siguin recomanables per als seus fills. Ens referim a operacions amb criptomonedes, apostes esportives i jocs en línia.

El BBVA fa un pas endavant sobre la seguretat i l'autonomia financera per a milions de clients amb el CVV dinàmic i el compte per a nens i adolescents.

➡️ Bancs ➡️ Societat

Més notícies: