Emoji amb cors als ulls sobre imatge en pla al costat d'unes quantes avellanes de cintura de bol de fusta amb xocolata per untar tipus Nutella
SOCIETAT

La nova forma de menjar Nutella que s'ha tornat viral a les xarxes

Arriba l'estiu i el dolç preferit de mig món adopta una nova forma que ja està conquerint els cors de tothom

No sabem com va passar, segurament va ser fruit d'una bona campanya de màrqueting. Però, ja fa força anys (encara que no tants), Nutella es va convertir en l'obsessió de xocolata col·lectiva més sonada.

Avui dia, els fans de la Nutella continuen sent fidels a la seva deessa dolça i cremosa. I, tot i això, pot ser que alguns encara no s'hagin assabentat que hi ha una nova manera de gaudir-la.

El nou format de Nutella més buscat als supermercats

Coincidint amb el seu 60è aniversari, Nutella acaba de treure diverses campanyes, promocions i productes. Però, entre ells, aquest, que ja s'ha fet viral a les xarxes, tampoc s'hi troba. De fet, gairebé ningú el troba.

Nutella en versió gelat apareix a l'inici de la seva pàgina web oficial com a anunci d'una novetat que encara ha d'arribar. No obstant això, n'hi ha que ja ho han pogut tastar i, per aquest motiu, tots s'han tornat bojos.

Nosaltres ja ens hem assabentat d'un lloc on podem trobar-lo gràcies a la revelació d'una usuària a TikTok. El compte @que_lo_pruebe_iris ens ha dit que ella l'ha trobat a Consum.

No és el gelat més barat, però val la pena

La usuària del compte de TikTok 'Que lo pruebe Iris' ha compartit la seva experiència amb les noves postres a les xarxes. I el resultat de la mateixa ha estat un èxit.

Ve en una terrina de gelat de les clàssiques americanes, tipus Ben & Jerry's i no és precisament barata. Val 5,99 euros, a 26,04 euros el quilo, però pel que sembla, val moltíssim la pena.

Terrina de gelat de Nutella sobre fons de Consum desenfocat

En obrir la terrina, es descobreix que el contingut té una capa de cobertura de xocolata. Aquesta s'anirà repetint, intercalant-se amb la crema. Una part que, fins i tot en forma de gelat, està molt encertada.

Segons els que ho han tastat, el gelat de Nutella té completament gust de Nutella. Però, en aportar la suavitat del gelat, no embafa. Encara que no creiem que això pugui suposar cap inconvenient per als seguidors del dolç més famós del món.

Preus i ofertes actualitzats el dia 14/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: