Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

SOCIETAT

L'article de Lidl que ha començat a volar amb l'arribada de la primavera

No tot són bones notícies amb l'arribada de la primavera, però sí amb l'arribada dels nous productes de Lidl

Arriba la primavera i, amb ella, arriben les al·lèrgies, les pluges i els mosquits. No tot ens encanta d'aquest temps de flors, sol i pujada de les temperatures que tant estàvem esperant.

El catàleg de Lidl acaba d'incloure un article que ja està volant a la pàgina web. I, parlant de volar, queda't aquí perquè, visquis on visquis, això t'interessa. 

Aquest producte de Lidl ens regalarà una primavera agradable i sense preocupacions

L'any passa volant i arriben, de la mateixa manera, els mosquits. Apareixen a la nostra habitació brunzint-nos a les orelles al mig de la nit, just quan ens comencem a quedar adormits.

Hi ha moltes solucions per alliberar-se'n, però sens dubte, una és infal·lible. Sobretot si vius en zones massa humides o en més contacte amb la natura.

La mosquitera d'alumini per a la finestra de Lidl és un dels productes que més s'està venent durant les últimes setmanes. Perquè la primavera és el temps de la vida, de la humitat i dels insectes.

Dona amb vestit rosa col·locant una mosquitera a la finestra vista des de fora
Mosquitera d'alumini per a finestra 130 x 150 cm | Lidl

I aquesta és una excel·lent solució per mantenir la teva llar lliure, no només de mosquits, també de mosques i altres insectes. Permet gaudir de l'aire fresc i d'una casa ventilada sense preocupacions.

Una solució fàcil d'instal·lar i resultats òptims per menys de 20 euros

Amb teixit especial de protecció contra insectes i dissenyada per a una fàcil instal·lació sense necessitat de forats. Aquesta és una opció ideal i efectiva per protegir la teva llar de les plagues d'insectes.

Com que està fabricada en un teixit tan subtil, la mosquitera de Lidl ofereix una òptima visibilitat. Una qualitat d'acabat que la fa gairebé invisible, permetent gaudir de les vistes a l'exterior sense obstacles.

A més, les mides de 130 x 150 centímetres la fan adequada per a la majoria de les finestres. Una mida estàndard que proporciona una protecció completa i sense fissures.

No cal tenir cap coneixement tècnic, un producte fàcil d'instal·lar per a qualsevol persona. Només cal acostar-se a Lidl, endur-se-la a casa i posar-la a la finestra.

Per convèncer-nos no fa falta gaire més, però el seu preu és clau: només 19,99 euros a Lidl. I a gaudir d'una primavera i un estiu lliures d'insectes a l'interior de casa nostra.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: