Rètol gran a façana de Mercadona presa en contrapicat

SOCIETAT

Les postres de Mercadona que has de tastar a Setmana Santa: no et deixarà indiferent

Aquesta nova joia de Mercadona està triomfant i no et sorprendrà quan descobreixis els secrets de la seva recepta

Que "a ningú no li amarga un dolç" és una frase tant típica com insuficient per referir-se a certes coses. Com és el cas d'aquestes postres de Mercadona que està deixant tots els clients fosos. 

Sobretot ara, en temps de Setmana Santa, època de torrijas i potatges. Moment de dir adeu al fred, al sofà i als capricis més llaminers, i hola a l'energia i als plaers.

El dolç de Mercadona que ho té tot per enamorar-te

El Flam bicapa caramel d'Hacendado de Mercadona són unes postres que estan sorprenent el públic més fidel del supermercat. Una sorpresa suau, melosa i explosiva per quan tenim l'antull d'alguna cosa dolça.

Capsa de flam caramel de hisendat sobre fons de MNercadona desenfocat
Flam bicapa caramel de la marca Hacendado | Mercadona, e-noticies.cat

La seva textura suau i cremosa es desfà a la boca i es fon al cor de manera instantània. I no és estrany, si Mercadona ha decidit afegir a aquest flam doble capa de caramel i un toc de formatge: una meravella.

Una suau fantasia de flam de caramel al prestatge més dolç de Mercadona

Elaborat amb ingredients pastissers d'alta qualitat, com ara llet amb nata, sucre i llet condensada. Aquest flam de Mercadona ofereix una textura suau i cremosa que es fon a la boca.

La doble capa de caramel, enriquida amb aromes naturals és una passada. I el toc de formatge desnatat en pols, afegeix un contrast deliciós que eleva el sabor de les postres a un nivell inesperat.

Per als més creatius a la cuina, aquest flam pot usar-se com a base per a pastissos més elaborats o combinar-se amb pa de pessic, fruites i fruits secs. Les possibilitats són infinites.

El flam de moda de Mercadona també ofereix alguns beneficis nutricionals. I és que és una font de calci i proteïnes, gràcies als seus ingredients lactis de la més alta qualitat.

Gaudir d'unes postres pot tenir efectes positius al nostre benestar emocional a curt termini. I a llarg, per la cadena d'energia i el bon rotllo que despleguen els efectes de la pausa i el gaudir.

Quan ho tastes, comprens el seu èxit i ho anotes a la base de les teves compres a Mercadona. Només val 1,60 € el pack i et donarà els millors moments de felicitat de la setmana.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: