Aparell llevapeluses de Lidl

SOCIETAT

Arrasa l'aparell barat de Lidl amb què els teus jerseis vells queden com nous

No caldrà que els llencis a la brossa perquè tenen molts borrissols, ja que Lidl té una solució efectiva


Lidl és una cadena de supermercats que té com a objectiu facilitar-nos la vida. En aquest sentit, la seva secció de basar sol tenir tot el necessari per al nostre dia a dia. I el més important és que tots els articles tenen un preu realment bo.

Ara que fa fred, acostumem a recórrer als jerseis per la calor que ens proporcionen. Però pel frec, tant amb els abrics com amb qualsevol superfície, es creen borrissols. Estèticament, aquestes fan que la peça tingui una aparença desgastada i pensem a retirar-ho.

Fa temps que al mercat hi ha un aparell que ajuda que els nostres jerseis tornin a semblar nous. I Lidl no podia quedar-se enrere i no tenir-lo disponible al seu catàleg. Per això, a la seva pàgina web trobem aquest llevapeluses de la marca Silvercrest que només costa 5,99 euros.

Aquest aparell de Lidl té 3 longituds de tall i 2 velocitats

Encara que estiguem parlant d'un producte que és força econòmic, això no vol dir que li falti detall. I és que aquest llevapeluses és realment efectiu per treure els borrissols i les pilotetes de la roba. Per això, compta amb un capçal de tall extragran, de cinc centímetres de diàmetre, aproximadament.

Llevapeluses de Lidl

A més, per ajudar-nos a aconseguir el resultat que volem també compta amb tres longituds de tall i dues velocitats. D'aquesta manera podrem adaptar l'aparell a les característiques de la peça. D'altra banda, compta amb un apagat automàtic de seguretat per si de cas ens despistem i ho deixem encès.

És molt còmode de fer servir, ja que té una mida que s'adapta perfectament a la nostra mà. Les seves mides són 6,2 x 14,6 x 7,2 centímetres i està fabricat de plàstic. En aquest sentit també cal afegir que tan sols pesa 160 grams.

La teva roba estarà lliure de borrissols i boles fàcilment

Utilitzar aquest llevapeluses és el més senzill del món, tant que ho pot fer qualsevol persona. Per fer-ho funcionar, només has de posar la velocitat que més et convingui i adaptar la longitud de tall a la peça. Això sí, has de tenir en compte que funciona a piles, encara que al paquet se n'inclouen dues.

Quan ja la tinguis a punt per fer servir, només hauràs d'anar lliscant l'aparell per la peça. Potser has de posar èmfasi en aquelles zones que tinguin més borrissols o boletes. Al final, la sensació és que la teva peça ha tornat a estar gairebé com la vas comprar.

Quan acabis, només queda netejar el llevapeluses perquè estigui llest per al següent ús. Per això, a la caixa ve un pinzell de neteja amb el qual pots retirar les restes que quedin a la fulla. Tot i això, la major part del que treguis es queda emmagatzemat al dipòsit extraïble que podràs buidar quan acabis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: