Detall d´armari blanc en cercle vermell sobre fons d´exterior de Lidl

SOCIETAT

Manté la teva casa ordenada amb aquesta novetat de Lidl: hi cap en qualsevol racó

Una solució per col·locar tot el que encara no ha trobat el seu lloc al bany, al traster, al jardí o a l'estudi

L'ordre, tant si ens agrada com si no, té un paper essencial a l'hora de crear un ambient acollidor a casa nostra. I, per aconseguir-ho, és crucial obtenir els accessoris i els mobles apropiats.

A més d'utilitzar separadors en calaixos i dotar els armaris amb dispositius per organitzar roba i accessoris, de vegades cal més. Per exemple, mobles auxiliars.

Aquests mobles que al principi pensem que no necessitaríem, però que, després, trobem a faltar. Un cop passada la mudança i amb totes les nostres coses a fora, necessitem més espai.

Això és una cosa que sol passar amb les estances que menys ens preocupen de la casa. Com ara el bany, el safareig o el traster. En els quals ens desesperem envoltats de petits objectes que es queden sense lloc.

Per això, aquí tens la solució si en busques una d'econòmica per ampliar les àrees d'emmagatzematge a casa teva. Perquè als supermercats Lidl hem descobert un armari suplementari que et facilitarà aquesta tasca.

L'armari suplementari de Lidl cap a qualsevol racó de la casa

Parlem de l'armari Livepool de Lidl. Un armari que destaca per la seva versatilitat, ja que s'adapta a qualsevol espai, fins i tot al més reduït. I quan diem qualsevol espai, és qualsevol espai.

L'armari és molt estret i allargat, amb forma de torre, per la qual cosa col·locar-lo a un racó no suposarà cap incomoditat en la distribució del teu mobiliari. Sumaràs sense restar res.

Armari allargat blanc sobre fons Lidl desenfocat
Armari suplementari Liverpool de Lidl | Lidl, e-noticies.cat

Compta amb dos compartiments amb portes independents i, al seu interior, disposa de prestatges amb altura ajustable. Podràs personalitzar-lo segons les teves necessitats i els articles que vulguis guardar-hi.

És de color blanc, i aquesta característica és un avantatge més, que el fa discret i passa desapercebut a les teves habitacions blanques. Ni es veurà el desordre ni tan sols on està guardat!

Aquest moble de Lidl té un preu molt assequible

La seva estructura presenta ferradures i tiradors de metall d'alta qualitat. És, a més, resistent a les ratllades i fàcil de netejar, gràcies al seu revestiment de resina de melamina.

I no només és resistent en si mateix, sinó que també compta amb protectors per evitar danyar el terra de casa teva, ja que es tracta d'un moble que podràs canviar sovint de lloc.

Les seves dimensions el fan adequat per a qualsevol espai al bany, la cuina, la cambra de la planxa o la zona de teletreball o estudi. Mesura 32 x 190 x 25 cm.

I el preu és més que just. Només 49,90 € per l'armari suplementari perfecte, que et solucionarà el desordre que arrossegues des de fa tant de temps en aquesta habitació.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.