Roba estesa sota la pluja en un cercle vermell sobre fons d'exterior de Lidl
SOCIETAT

Ara sí que podràs estendre la roba encara que faci mal temps gràcies a Lidl

L'estenedor més còmode, ampli i adaptable del mercat ara es troba entre les ofertes de Lidl

Si a l'hivern no podem sortir al carrer si no és amb un anorac que ens aïlli, com estendrem la roba a l'aire lliure? Tot just rentada i després d'hores, encara segueix freda i humida. I, si no és així, és pitjor. Una pluja inesperada et torça els plans i has de tornar a posar la rentadora.

La solució? Estendre a casa. Però el problema és on. Tots els estenedors destorben arreu, ocupen massa i ni tan sols poden acollir totes les peces que tenim per assecar.

Un japonès, Izumi Onuki, ha trobat la solució perfecta per a aquest dilema, sense recórrer a costoses assecadores que, a més de contaminar, suposen una reubicació en la distribució dels nostres electrodomèstics.

Aquesta idea és simple però efectiva. Consisteix a penjar les tovalloles amb pinces al costat més llarg de l'estenedor, de manera vertical i amb una ventilació adequada. Així, ni les peces ni la llar patiran la humitat.

A més, si estan estratègicament disposades, ni tan sols caldrà planxar-les. Però per això cal que l'amplada de l'estenedor sigui prou ampli. Lidl té un estenedor ideal per dur a terme aquest procés per eixugar la roba i fer-ho a l'interior de casa quan hi ha pluja i mal temps. 

Acomiada't de la humitat amb l'estenedor plegable de Lidl

L'estenedor plegable de Lidl, amb gairebé 20 metres de longitud d'estesa, presenta les característiques adequades per fer efectiva la tècnica d'Izumi Onuki.

Té capacitat per carregar fins a dues rentadores. Ja que el nombre de suports que el componen, col·locat estratègicament, és tres vegades més gran que l'habitual.

Silueta estenedor plegable sobre fons desenfocat de Lidl
Estenedor plegable de Lidl | Lidl, e-noticies.cat

Aquest estenedor es converteix en l'elecció perfecta per crear un espai a casa que eviti la humitat. I, de passada, la necessitat de planxar la roba després.

El seu disseny plegable és ideal per a espais petits, ja que permet diferents posicions segons la necessitat. A diferència d'altres models, no ho has d'obrir sencer, si no ho necessites.

La forma que presenta ofereix diferents àrees de línia estratègicament distribuïdes. Així, pot complir perfectament amb el famós mètode japonès.

Es guarda, a més, molt fàcilment, i està fabricat amb acer durador i resistent a la humitat. El seu preu a Lidl és de només 24,99 euros. El mateix que el de qualsevol estenedor normal i corrent, i de menys qualitat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.