Fotomuntatge Euromilions i una dona amb cara de sorpresa

SOCIETAT

L'anunci que acaben de fer sobre el pròxim sorteig d'Euromillones

Al sorteig d'Euromillones del passat divendres 9 de febrer no hi va haver encertants de la primera categoria

Al sorteig d'Euromillones del divendres 9 de febrer no hi va haver encertants de la primera categoria. La butlleta encertant del Millón va ser validada a Múrcia. Més concretament al Despatx Receptor número 54.245 del municipi de Sucina.

Es tracta d'un petit poble de Múrcia de 2.000 habitants. No obstant això, com hem dit anteriorment, no hi va haver sort a Espanya a la primera categoria. Tampoc a la segona ni a la tercera.

Només cinc persones van encertar quatre dels cinc números i les dues estrelles de la combinació guanyadora. D'aquesta manera, es van emportar gairebé 2.640 euros cadascun. Una xifra que no està gens malament, però molt per sota de l'anhelat pot.

Amb tot, la combinació guanyadora d'Euromillones de divendres passat va ser 23, 24, 35, 37 i 45. I les estrelles premiades van ser la 9 i la 12. D'altra banda, el resultat del milió que, com hem anunciat anteriorment, es va validar a una petita localitat de Múrcia, va ser XWS02433.

L'anunci d'Euromillones sobre el pròxim sorteig

Després del Euromillones del divendres 9 de febrer, l'entitat ja ha posat en marxa la pròxima rifa. Aquesta se celebrarà el pròxim dimarts 13 de febrer. D'aquesta manera, Euromillones ja ha anunciat la quantitat de diners que està en joc i és molt suculenta.

Amb la mirada posada en el futur, el pròxim sorteig d'Euromillones anticipa un fons garantit de 49 milions d'euros per als encertants de primera categoria (5+2).

Un home d'esquena en una administració de loteria, i al cercle una butlleta de l'Euromilions
El pot del pròxim sorteig d'Euromillones és de 49 milions d'euros. | Europa Press

On cobrar els premis d'Euromillones

Els premis d'Euromillones es cobren en diferents punts en funció de la quantitat de diners guanyats. Per una banda, trobem els considerats premis menors, els quals són aquells inferiors a 2.000 euros. D'aquesta manera, aquests es podran cobrar a qualsevol administració de loteria.

Després trobem els premis majors, els quals són aquells majors de 2.000 euros. Aquests s'han de cobrar en entitats bancàries i el termini per fer-ho són els tres mesos posteriors a la celebració del sorteig.

Finalment, hi ha els premis compartits. En aquest cas, la manera de cobrar el premi és la mateixa que en els premis més grans. Amb la diferència que, aquesta vegada, totes les persones que hagin compartit la butlleta, hauran de personar-se a l'entitat bancària per evitar problemes en el futur.