Ametller Origen enfada els clients més catalans amb un dels seus millors productes
La crítica d'un client català al supermercat Ametller Origen per la descripció d'un dels aliments estrella
Els amants del formatge solen trobar pocs problemes quant a sabor, textura o curació. Si t'agrada el formatge, t'agrada el formatge en l'amplitud de la paraula. Ara bé, les paraules són molt poderoses i, segons com i per a què les facis servir, et poden donar una indigestió.
Això sembla que és el que ha passat a un client d'Ametller Origen, en llegir la secció de formatges de la marca d'alimentació catalana. En la descripció apareix la paraula “nacional”, però no es parla ni es descriu cap formatge català.
"Quin és el nostre país Ametller Origen?", pregunta el client disgustat. A això afegeix: "Veig que parleu de formatges nacionals i no parleu, precisament, de formatges catalans". "Teniu totes les botigues a Catalunya, així que potser no caldria ni intentar quedar bé amb els espanyols d'aquesta manera", sentencia la publicació a X d'aquest client.
També a la publicació adjunta una fotografia de la pàgina web de la botiga. En ella, es descriuen els diferents formatges que es poden trobar als seus establiments. Parlen del brie, del camembert, del cheddar, de l'edam, de l'emmental, del Gouda, del gruyère, de la mozzarella, del parmesà i el rocafort. Així mateix, n'expliquen la procedència, la composició i les potencialitats de sabor i textura.
La paraula de la discòrdia
Ara bé, la paraula "nacional" apareix lligada als formatges cabrales, torta del casar, la tetilla gallega, l'Idiazabal, el de Maó, el manxec i el roncal. Tots ells de procedència nacional espanyola, però cap de catalana.
És precisament aquest fet el que ha molestat el client. I és que apostava fins ara per aquesta marca de supermercat, la qual aposta i fomenta els productes de proximitat i de productors locals.
Als seus lineals, repartits per diferents ciutats catalanes com Lleida, Barcelona o Cambrils, hi ha aliments de temporada. A més d'especialitat en seccions que van des de la fruita, fins a les begudes i passant per la carn, el peix, els lactis o els plats cuinats.
Més notícies: