Carrefour ha decidit fer-nos addictes al seu nou producte precuinat
Un dels plats més a la moda de la gastronomia mundial està triomfant als supermercats Carrefour, i no és d'estranyar
Carrefour ha guanyat popularitat a les xarxes socials. I ha estat gràcies a la novetat d'un producte que ha captat l'atenció d'una gran part del seu públic.
Es tracta d'un plat de cuina precuinada que, pel que sembla, té un gust exquisit. Però també triomfa per tractar-se d'un plat de difícil elaboració a Espanya.
Atents a aquest nou llançament de Carrefour si us agrada menjar bé. Perquè caureu en el parany del seu sabor i el seu preu, com ja estan caient tots els que ho han tastat.
El plat precuinat que està triomfant a Carrefour
Es tracta d'un plat de menjar asiàtic que últimament està més de moda que cap. I no, ni és el sushi ni el ramen. Si no alguna cosa que ha arribat, fins i tot, a introduir-se a la nostra cuina.
En efecte, es tracta del pa bao. Una meravella que tots els aficionats a la gastronomia ja saben apreciar com una de les opcions més saboroses i combinables culinàries del món.
Els Bao buns d'ànec de la marca Itsu són el preparat estrella de què avui et parlem. Una delícia de la gastronomia japonesa que està sent tot un èxit a Carrefour.
Aquests panets al vapor són també coneguts com a baozi. Una deliciosa opció que permet gaudir de l'autèntica experiència d'aquest platet asiàtic a casa. I el millor és que es preparen en tan sols 60 segons.
Màxima qualitat i fàcil preparació: el secret del nou pa bao de Carrefour
Es tracta d'una caixa que conté quatre unitats de pa bao farcides de pit d'ànec. Una recepta rematada amb salsa hoisin, col xinesa, pastanaga i ceba tendra.
La marca Itsu correspon a una cadena de restaurants i botigues de menjar asiàtic amb seu a Londres. Que és coneguda per oferir plats saludables, casolans i de qualitat.
La preparació dels Bao buns d'ànec de Carrefour és senzilla i ràpida. Poden escalfar-se al microones, directament amb la bossa que inclouen amb aquesta finalitat.
Però també es poden cuinar al vapor. Tant en vaporera o amb un colador sobre una cassola amb aigua, en cas de no tenir una vaporera japonesa professional.
El pa bao amb ànec és un plat complet per si mateix, però pots acompanyar-lo amb arròs blanc, verdures saltades, afegir-lo a una sopa de miso, amb tofu o amb algues.
T'atreveixes a afegir aquesta meravella japonesa que està arrasant a la teva pròxima llista de la compra? Tens la bossa de Bao buns a només 4,79 euros a la secció de congelats de Carrefour.
Més notícies: