Trobo a Aldi el producte amb major percentatge de carn: un 99%
Aquestes hamburgueses d'Aldi poden presumir de no tenir gairebé additius entre els seus ingredients, cosa que les converteix en una bona opció
Aquestes hamburgueses d'Aldi són de les més saludables que he trobat al mercat. M'agrada anar mirant els percentatges de carn dels productes per saber fins a quin punt són saludables. Al final, quan compres alguna cosa com, per exemple en aquest cas, carn, tot el que tingui de més, de vegades només en resta.
Per això, en aquest cas és d'agrair a l'Aldi que hagi volgut treure una versió on els additius no tenen lloc. I no només això, sinó que a més tingui aquest producte a un preu molt econòmic pel que solen costar aquestes hamburgueses. Podeu aconseguir el pack de dues unitats de 120 grams cadascuna per 2,99 euros.
Es comercialitza sota la marca pròpia d'Aldi GutBio, que té com a objectiu que els productes siguin ecològics. Per això mateix, eviten els additius artificials i els animals viuen en les millors condicions. Això, finalment, suma a l'hora de veure el resultat final.
Aldi aposta per la qualitat al millor preu
El més destacable d'aquestes hamburgueses d'Aldi n'és la composició. Només hi trobem un 99% de carn de boví, un 0,9% de sal i pebre negre. Tant la carn com el pebre són de producció ecològica controlada.
És a dir, a l'hora de menjar-les, notarem que es tracta d'un bon producte. Per això mateix, té un gust de carn sense res que pugui modificar-lo. Són perfectes per a aquelles persones a qui realment els agradi aquest sabor i no vulgui succedanis.
I és que la composició és molt important per saber la qualitat d'un producte. En aquest cas, Aldi ha apostat, ja no només per un bon producte, sinó per fer-ho econòmic i accessible. La veritat és que poques paraules dolentes tinc cap a aquest article.
Pel preu que habitualment costa una en una altra cadena, en tenim dues i millors. En aquest pack d'hamburgueses d'Aldi hi trobem dues unitats de 120 grams cadascuna. La seva mida és suficient per menjar una persona, tant en plat com si prefereix fer-ho amb pa i afegint-hi més coses.
La d'Aldi és de les millors hamburgueses que he provat
Buscant sempre la millor carn sense additius artificials, he tastat diferents hamburgueses. I aquesta d'Aldi és una de les que puc destacar per sobre de la resta, sobretot pel que fa a la relació qualitat-preu. Però tampoc no puc deixar de banda, com ja he dit, com està de bona.
Per aquest sabor que té, no val la pena que hi posem res a sobre. Sobretot, la primera vegada que es menja, és fins i tot una recomanació perquè puguis assaborir-la sense cap problema. Si hi afegim una salsa o un altre aliment, potser perdem la qualitat de la carn.
A l'hora de cuinar-la, he optat per fer-la a la planxa. Això sí, sense oli, ja que no has de tenir por que es pugui enganxar. Aquesta hamburguesa en concret, deixa anar el seu propi greix perquè no calgui afegir-ne més.
Es prepara amb força rapidesa, encara que sempre soc de les que els fa uns talls perquè l'interior quedi ben fet. Però si ets de les persones que prefereixen que quedin al punt, en res la tindràs a punt per menjar. Només l'hauràs de cuinar una mica per cada costat i ja.
Valors nutricionals d'aquesta hamburguesa d'Aldi
Informació nutricional | Per cada 120 g (una hamburguesa) |
Valor energètic | 1090,8 kJ / 261,6 kcal |
Greixos dels quals saturats | 18 g 6,9 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 0,9 g 0,9 g |
Proteïnes | 24 g |
Sal | 1,1 g |
Més notícies: