Muntatge amb persona posant-se sabates i cercle vermell amb peu amb rascada
SOCIETAT

Adéu frecs i butllofes: l'ingredient de cuina que has de col·locar a les teves sabates

Amb aquest senzill remei casolà podràs eixamplar les teves sabates

No hi ha res pitjor que agafar unes sabates i comprovar que et queden estretes. És una de les coses més desagradables que et poden passar. Si no vols enfrontar-te a la por de patir molestes rascades i butllofes, has de saber que hi ha un truc recomanat.

Els remeis casolans se solen situar com a bons trucs a l'hora de lluir les sabates sense por que ens quedin petites. Gràcies al fet que es fan servir des de fa molts anys, la seva efectivitat està comprovada.

De fet, hi ha maneres d'eixamplar el calçat i obtenir així la talla que necessites. Un dels trucs més interessants per aconseguir-ho consisteix a utilitzar un ingredient fàcil de trobar que segur que ja tens a la teva cuina.

Aquest és el millor ingredient per oblidar-te de les butllofes

Caminar amb una sabata massa estreta pot provocar molèsties que t'acompanyaran durant tot el dia. A més, els frecs i les butllofes poden arribar a durar fins i tot una setmana.

Per això, és primordial intentar adaptar la talla eixamplant la sabata. Per aconseguir-ho, pots fer servir com a ingredient principal la patata. Aquest aliment bàsic i que ja tens al rebost es convertirà en el teu millor aliat a l'hora d'augmentar l'amplada de la sabata.

Com utilitzar la patata per eixamplar les sabates

Si ja tens al cap utilitzar aquest truc casolà per aconseguir que les sabates no et quedin estretes, el següent que cal fer és conèixer el pas a pas fonamental per aconseguir-ho. T'assegurem que això podrà marcar la diferència al teu dia a dia.

Per no fallar, has de fer el següent:

  • Agafa una patata de la mida de la teva elecció i pela la pell com fas en cuinar.
  • Quan la patata estigui pelada, renta-la i assegura't d'assecar molt bé per eliminar la humitat.
  • Ara, deixa-la dins de les sabates que necessitis fer més amples.

Segons els experts, l'ideal és que la patata reposi a l'interior de la sabata durant unes 10 o 12 hores. Així mateix, podràs repetir a casa aquest remei sempre que ho necessitis fins que obtinguis l'efectivitat desitjada.

D'altra banda, per obtenir un millor resultat, el més bo és que la patata triada compta amb les dimensions necessàries per eixamplar el calçat. Aquest és un detall a tenir en compte, ja que si és més gran, podries aconseguir que la sabata s'eixampli massa.

➡️ Societat

Més notícies: