Muntatge d´una dona sorpresa davant d´una botiga de Mercadona
SOCIETAT

Aconsegueix un bronzejat envejable a l'instant amb l'últim de Mercadona

Tenir una pell bronzejada i bonica sense exposar-se al sol ja és possible amb el nou producte de Mercadona

Tenir un bronzejat envejable, sigui estiu o hivern, és quelcom que moltes persones desitgen, però quan arriba el bon temps sens dubte aquest desig augmenta. És per això que els supermercats cada dia van llançant diferents productes per aconseguir aquest fi i que puguem lluir un bonic bronzejat en poc temps.

I un dels supermercats que té l'article ideal per a un bon bronzejat és Mercadona. Als seus lineals de la perfumeria trobem diversos productes d'aquest tipus, però un destaca per ser el bronzejador amb què ens posem bruns sense haver de passar hores interminables al sol.

El bronzejador de Mercadona amb què no necessites exposar-te al sol

El bronzejador tipus Mousse de Mercadona al bany amb dutxa

Si ets de les persones a qui els encanta anar a la platja o piscina i quedar-se hores prenent el sol, aquest bronzejador no és per a tu. En aquest cas opta per una bona crema solar amb protecció alta i no necessitaràs res més.

Ara bé, si això d'exposar-te al sol durant moltes hores no és el teu hobby preferit o tens la pell molt blanca i necessites tenir-la bonica per a un esdeveniment, sens dubte el Mousse autobronzejador de Mercadona serà el teu producte preferit.

Com funciona el Mousse autobronzejador de Mercadona?

És un bronzejador corporal transparent. La textura d'aquest bronzejador de Mercadona és mousse, s'aplica ràpidament i la seva aplicació és molt senzilla sobre la pell.

Una cosa molt important és que no taca la roba, de manera que la nostra roba preferida per als esdeveniments no acabarà amb taques. Deixa un acabat molt natural, uniforme i la seva durada és perllongada. El seu preu a les botigues de Mercadona és de 6,50 €.

I perquè ens quedi un bronzejat bonic hem de seguir els passos següents:

  • Exfoliar la pell per eliminar les cèl·lules mortes i hidratar les zones més seques com són els genolls.
  • Quan la pell està neta i seca apliquem el bronzejador fent moviments circulars.
  • Seguidament ens rentem les mans perquè la palma d'aquesta no ens quedi bruna.
  • Esperem fins que s'absorbeixi i ja ens podrem vestir.
  • Finalment, tingues en compte que podem repetir l'aplicació cada 4 o 6 dies segons la tonalitat de bronzejat que vulguis aconseguir.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: