Plànol general de la façana d'una botiga Stradivarius de Madrid

SOCIETAT

L'accessori de Stradivarius que s'ha tornat viral les últimes setmanes

Fes-te com més aviat millor amb aquesta bossa de Stradivarius que ha aconseguit fer-se popular en molt poc temps

La moda no només fa referència a les peces de roba que ens posem o que tenim l'armari, sinó també als accessoris. Els complements són els grans oblidats del món, que tenen una gran importància a l'hora de crear un bon look. Amb ells, aconseguirem afegir la cirereta del pastís.

Quan es tracta de bosses, jo sempre acostumo a optar per Stradivarius. La cadena sempre té un munt de models disponibles a preus molt econòmics. Diferents bosses de mà que demostren cada dia l'estil, la qualitat i la funcionalitat que ens ofereixen.

Des de shoppers fins a bosses bucket, amb butxaques o bandoleres. Stradivarius té una àmplia col·lecció d'accessoris que ha conquerit més d'una experta de la moda. Avui, us vull mostrar un dels models més populars.

Nova tendència a Stradivarius

Si busques una bossa que t'acompanyi i que tingui un estil més informal i desenfadat, tinc just el que necessites. Stradivarius ha posat a la venda un model de bossa de mà amb butxaques que és l'opció perfecta. Amb detalls de butxaques exteriors, combina estil i funcionalitat a la perfecció.

Plànol general de la bossa de Stradivarius

Stradivarius posa a l'abast de totes, aquesta opció accessible per a les que busquen una bossa versàtil que complementi el seu estil de vida actiu. Cal destacar que aquest estil d'accessoris està guanyant un gran terreny al món de la moda. Com més butxaques, molt millor, més popular.

Stradivarius aconsegueix triomfar amb aquesta nova bossa

Aconseguir una bossa pràctica, amb la qual anar a tot arreu, que sigui còmode i que tingui estil, no sol ser senzill. Hi ha tal multitud de complements, que mai no acabem decidint-nos per cap. Per això, el dia que ens captiva un model, cal comprar-lo sense mirar enrere.

A Stradivarius m'he fet amb la meva última adquisició. Una bossa d'espatlla que compta amb diverses butxaques. Aquest model de la firma està confeccionat en 100% poliuretà, per tant és de bona qualitat.

Primer pla de la bossa de Stradivarius

La bossa compta amb una nansa per poder portar-lo a l'espatlla, i té diverses butxaques tant a la part frontal, com als laterals. A més, hi ha una petita cremallera que aporta un toc modern.

Stradivarius ha posat a la venda aquest article disponible en diversos colors. D'una banda, hi ha disponible el color negre i de l'altra, en marró. Amb una capacitat ideal per guardar els nostres objectes personals, ja que les dimensions són les següents: 20,6 cm x 12,5 cm x 8 cm.

Primer pla de la bossa de Stradivarius

Disponible a la pàgina web de Stradivarius

Si vols fer-te amb aquesta bossa, però no vols sortir de casa, tranquil·la. Stradivarius ha afegit a la seva pàgina web aquest accessori perquè puguis aconseguir-lo amb un sol clic. Només cal escollir el to i afegir-lo a la cistella de la compra.

Plànol general de la bossa de Stradivarius

El preu d'aquest complement és de 22,99 €. Us parlo de tota una inversió, ja que gràcies a la seva aparença estètica i al seu estil podràs combinar-ho amb una gran varietat d'outfits. No esperis més i fes-te amb aquest bàsic de Stradivarius.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: