Mario Vaquerizo i supermercat Dia

SOCIETAT

Mario Vaquerizo ajuda a crear les postres més rockeres de Dia: reconec que està bo

Mario Vaquerizo i Dia s'han unit per treure aquest dolç perfecte per quan volem donar-nos un caprici

Mario Vaquerizo és, avui dia, un reclam. Per això Dia ha volgut utilitzar la seva imatge per incorporar un nou dolç al seu assortiment més llaminer de la nevera. Aquest s'inclou dins dels productes de la marca 'Caprichoso' que Dia fa servir per a aquests dolços.

Dia ha apostat per aquest dolç, ressaltant-lo a la nevera davant de la resta dels productes. Per això, podem trobar-lo al costat de dos cartells on es pot veure la cara de Mario Vaquerizo. Aquests tenen el mateix disseny que l'embolcall del producte.

Aquest dolç de Mario Vaquerizo té un preu d'1,99 euros i es ven en un pack de dues unitats. Cadascuna té un pes de 110 grams, una ració generosa. Com es diu a la descripció, ha estat el mateix Mario Vaquerizo el que ha escollit els ingredients.

Aquest producte entra dins una campanya organitzada per Dia amb el reclam de Mario Vaquerizo. Comprant-lo entraves al sorteig de vals per a concerts, vals descompte a Dia o altaveus. I parlo en passat perquè, encara que se segueixi venent, ja t'avisen que la promoció s'ha acabat.

Postres rock de Mario Vaquerizo a Dia
Aquest producte de Mario Vaquerizo per a Dia portava amb si una promoció | e-noticies.cat

Mario Vaquerizo escull la xocolata per a les postres de Dia

Dia ha incorporat un nou producte de xocolata al seu assortiment. Ha estat el sabor que Mario Vaquerizo ha volgut que predomini a l'article que porta el seu nom. Això sí, tot el que pots llegir a la pàgina de Dia sobre ell és pura poesia.

A la descripció s'explica que menjar-lo és un equivalent a estar en un concert de rock. La veritat és que amb haver posat la cara de Mario Vaquerizo és prou reclam. Parlar d'aquest producte de tal manera em sembla força exagerat sabent que no hi ha cap similitud.

Postres rock de Mario Vaquerizo a Dia
Dia equipara aquestes postres amb anar a un concert de rock | e-noticies.cat

De tota manera, el que no puc negar és que és molt bo. Dia ha sumat un altre article dolç a les neveres, però no sentiràs que t'embafes quan el mengis. És dolç, sí, però no et cansaràs i la quantitat és perfecta.

A més, ve en un petit pot de vidre que almenys per a mi és molt útil i em sembla un encert per part de Dia. Quan vull fer un petit aperitiu, hi ha plats que em demanen un recipient com aquest. Així que podràs donar-li un nou ús una vegada que t'ho hagis menjat i rentat.

Envàs de vidre
L'envàs és de vidre i pot tenir més usos | e-noticies.cat

Aquesta crema de xocolata de Dia porta galeta i caramel salat

A la descripció d'aquest producte de Mario Vaquerizo per a Dia tenim més detalls. "Una combinació magistral del caramel salat, la potència de la xocolata i el cruixit rebel de la galeta a cada mossegada", s'explica. La veritat és que he de discrepar una mica amb ella, ja que quan ho proves no és així el que es percep.

Postres rock de Mario Vaquerizo a Dia
Aquestes postres tenen crema de xocolata, galeta i caramel salat | e-noticies.cat

Començaré parlant de la xocolata, ja que és un sabor que sí que hi és, és més, és l'absolut protagonista. Pel que fa als altres dos productes, es podria dir que es noten, però no gaire. Això fa que la seva importància sigui força residual.

En el cas del caramel salat, aquest es nota com un lleuger toc, però la xocolata és la que porta la veu cantant. La descripció d'una galeta cruixent és la que s'assembla menys a la realitat. Sí que veiem que té una galeta Maria, però aquesta està estovada per la humitat i, encara que es nota, no cruix ni de lluny.

De tota manera, m'esperava un producte pitjor, pensant que només es buscava el reclam de Mario Vaquerizo. Encara més, agrairia que quan s'acabés la promoció, Dia ho inclogués en el seu assortiment sota una altra aparença.

Postres rock de Mario Vaquerizo a Dia
La imatge de les postres em serveix per dir el que en penso | e-noticies.cat

Valors nutricionals de les postres de Dia

 

Valor nutricionalper 100 grams de producte
Valor energètic852 kJ / 204 kcal
Greixos
dels quals saturats
6,3 g
1,9 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
33,0 g
25,0 g
Proteïnes3,4 g
Sal0,4 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: