Detall d´abric en cercle vermell sobre fons de façana de Uniqlo Madrid
SOCIETAT

L'abric de rebaixes que està a punt d'esgotar-se a Uniqlo

Uniqlo està a punt de veure com arriba a fi d'existències el seu abric que es va fer viral i que ara vola amb les rebaixes del gener

A diferència de l'estiu, l'hivern ens sorprèn amb els canvis de temps. Un dia plou, un altre fa vent, un altre uns núvols que gelen... Per a moltes persones, la solució amb l'armari és fer-se més i més fans del minimalisme.

I pel que fa a l'abric, l'objectiu és aconseguir un que ho tingui tot. Que abrigui, que sigui resistent a l'aigua, que aïlli del vent, que vagi amb tot i per a qualsevol ocasió. I, és clar, que sigui modern i amb estil: així és l'abric més buscat d'Uniqlo.

L'abric viral més buscat d'Uniqlo és de rebaixes

És la marca japonesa de moda i acaba d'encertar com mai llançant una oferta temptadora. És un dels seus productes estrella durant la temporada i està de rebaixes.

Aquí t'expliquem tot sobre l'abric viral més buscat d'Uniqlo. Ara t'està esperant amb ni més ni menys que un 50% de descompte, però s'està esgotant rapidíssimament!

El popular abric ha generat sensació entre els clients a través de l'efecte boca-orella. A més, ha estat tremendament compartit a les xarxes socials.

El secret? Aquesta peça combina un disseny elegant amb una tecnologia innovadora. Proporciona un aïllament tèrmic òptim i una comoditat excepcionals, a més de ser preciós.

La bona notícia és que ara està disponible per tan sols 99,90 euros. La dolenta, cap. I la intermèdia, que cal actuar ràpidament abans que s'acabin.

L'abric llarg de plomes híbrides ultracàlid d'Uniqlo continua enamorant i no passarà de moda aviat. El disseny elegant sense encoixinat li confereix un aspecte sofisticat i minimalista.

Abric blau marí plomes llarg sobre fons desenfocat de Uniqlo
Abric ultracàlid de plomes de Uniqlo | Google Maps, Uniqlo, e-noticies.cat

El seu tallatge llarg és un somni per als més fredolics. I tres botons a baix als costats li donen, a més d'encant, més mobilitat. Està disponible en negre, verd i blau marí i en talles de la XXS fins a la XL.

Un abric ultracàlid llarg i amb estil

El que fa que aquest plomes sigui excepcional és la seva tecnologia innovadora. Aquesta combina un material exterior fi i d'alta densitat per a més lleugeresa i qualitat.

A més, una construcció híbrida de folre aïllant en alumini, plomes i encoixinat funcional reté la calor. I això evita la pèrdua de plomissol. El seu acabat resistent a l'aigua que repel·leix la pluja i la neu ho fa perfecte.

L'estil i la textura acaben de fer-lo irresistible. La seva aparença és molt versàtil, podent adaptar-se a molts estils i ocasions diferents.

Pots anar amb un vestit i amb taló, que l'abric d'estil japonès et mantindrà abrigada i enlluernadora. L'estil és l'última cosa que es perd i, amb ell també el fred.

Igualment, pots anar amb xandall al gimnàs, a l'oficina amb camisa, o a fer una volta amb amigues, més casual. L'abric d'Uniqlo va perfecte amb qualsevol outfit.

Aprofita que l'abric amb què somiaves ara està a meitat de preu. Aclareix el teu armari i queda't només amb l'imprescindible: estil, comoditat i protecció completa per a l'hivern.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.