Muntatge amb una parella de jubilats amb una maleta a la mà i un cercle amb el mapa d'Espanya

Les 2 maneres de cancel·lar un viatge de l'Imserso si resulta que no pots viatjar

Coneix com anul·lar un viatge de l'Imser i si pots o no recuperar els teus diners

Els viatges de l'Imserso són dels més esperats per tots els interessats que busquen aprofitar les ofertes per viatjar de manera més econòmica. Tot i això, cal tenir en compte que també tenen una lletra petita.

Quan es contracten aquests viatges, pocs són els que pensen que pot ser que passi alguna cosa pel que caldrà cancel·lar-los. En aquest sentit, cal revisar aquesta lletra petita per comprovar si els diners invertits es poden recuperar o no segons el cas.

Si has contractat un viatge amb l'Imserso i no hi podràs anar, cal tenir alguns aspectes en compte. En concret, hi ha dues maneres de cancel·lar un viatge d'aquest tipus.

Com pots cancel·lar un viatge de l'Imserso?

Per cancel·lar els viatges de l'Imserso ho pots fer de dues maneres diferents. En primer lloc, podeu anar a l'agència de viatges, així com fer-ho per la pàgina web. D'aquesta manera, sabràs com solucionar aquest problema que et porta de cap sense més complicació.

Si cancel·leu un viatge de l'Imserso, el més segur és que ho heu fet per un motiu de força major. En aquest cas, pots presentar una justificació, l'ingrés d'un familiar o qualsevol document que doni fe que la cancel·lació és deguda a aquest tipus de problemes.

Es recuperaran tots els diners del viatge?

Una altra de les preguntes que més es repeteixen és si podràs recuperar els diners després de cancel·lar el viatge de l'Imserso. En aquest sentit, depenent del dia en què hagis fet l'anul·lació, pot ser que no recuperis el total de la quantitat invertida.

Només per cancel·lar el viatge, es cobra un 6,20% de l'import, sempre que s'avisi amb una antelació de 15 dies, com indiquen a la mateixa web de l'Imserso. D'altra banda, si es cancel·la entre 10 i 15 dies abans, les despeses augmenten un 5%.

Així mateix, si tens qualsevol problema de força major i anul·les el viatge entre els 3 i 10 dies abans del seu inici, la despesa augmenta a un 15% de l'import. Si ho fas els 2 dies abans del viatge, la xifra puja a un 25% de l'import.

A les 48 hores anteriors al començament del viatge, la xifra augmenta al 50% de l'import. Així mateix, si no avises abans que el viatge comenci, perdràs el 100% del pagat. És a dir, no podràs rebre els diners invertits, encara que no hagis gaudit del viatge.

% de l'import del viatge a pagar segons el temps d'antelació

TEMPS D'ANTELACIÓ% DE L'IMPORT A PAGAR
Més de 15 dies6,20%
10 - 15 dies11,20%
3 - 10 dies15%
2 dies25%
48 hores50%
Sense previ avís100%