Primer pla de Sílvia Orriols rient lleugerament
POLÍTICA

Sílvia Orriols deixa muts els seus enemics en ple 'Dia de l'Orgull'

L'alcaldessa de Ripoll respon amb un gest a les acusacions dels seus rivals polítics

Aquest dimecres se celebra el 'Dia Internacional de l'Orgull', dedicat a les persones homosexuals. En un dia com avui, empreses, institucions, partits, polítics i entitats mostren el seu suport a aquest col·lectiu. Sílvia Orriols també ha volgut tenir un gest, deixant sense paraules els seus enemics.

L'alcaldessa de Ripoll ha estat acusada de tot des que va ser la candidata més votada a la capital del Ripollès a les passades eleccions municipals. L'han titllada de ser d'“extrema dreta”, “intolerant”, “feixista”, “homòfoba” o “ultracatòlica”. Sílvia Orriols sempre ha rebutjat aquestes afirmacions i ara, en ple 'Dia de l'Orgull', ha volgut demostrar la seva empatia cap al col·lectiu homosexual.

I és que aquest 28 de maig, l'Ajuntament de Ripoll ha lluït una bandera de l'arc de Sant Martí, considerat el símbol de la lluita homosexual. També han reivindicat l'acció a les xarxes socials. "Pengem la bandera de l'arc de Sant Martí a la façana de l'Ajuntament per commemorar el Dia per l'alliberament i l'orgull LGTBI, recorda que les teves accions tenen força", han exposat.

No són pocs els que han volgut assenyalar els seus rivals, fent-los veure que aquesta acció desacredita bona part de les ferotges crítiques que ha rebut Sílvia Orriols les últimes setmanes. L'alcaldessa de Ripoll també ha donat suport a l'acció, compartint la publicació del consistori.

El triomf de Sílvia Orriols

Mentre segueixen les crítiques, Sílvia Orriols ja exerceix d'alcaldessa i els primers dies de mandat ha presenciat diversos actes organitzats al municipi. A més, ella mateixa s'ha mostrat satisfeta per tot el que ha aconseguit, no només en els pocs dies al càrrec, sinó pel que fa al debat polític a nivell català.

Així ho reconeixia ella mateixa a les seves xarxes socials. “La meva petita gran victòria és haver aconseguit que els polítics tradicionals es vegin obligats a fer front a qüestions incòmodes. Qüestions que fa dècades que arraconen”, expressava.

Sílvia Orriols segueix governant Ripoll tot i que tots els seus passos són analitzats amb lupa, com demostren les crítiques rebudes per repartir fuet a la festa de Sant Joan la setmana passada. Ella, però, segueix ferma i adverteix als seus rivals que “els únics extremistes són els que pretenen anul·lar i censurar opcions polítiques” com la seva.