Muntatge amb una imatge d'Herminio Sancho parlant des del seu escó al Congrés dels Diputats i de fons un cordó policial per separar els manifestants que protestes davant del Congrés
POLÍTICA

Llancen un ou al cap d'un diputat del PSOE

El partit socialista presentarà una denúncia

El diputat socialista Herminio Sancho ha estat agredit: concretament, amb un ou. És el mateix diputat del PSOE que va adquirir notorietat fa unes quantes setmanes. Es va confondre en votar “sí” a la investidura de Feijóo

Herminio Sancho torna als titulars

Com avança El Heraldo, el diputat es trobava esmorzant als voltants del Congrés quan va ser agredit. Així mateix, altres diputats socialistes han estat recriminats i increpats pels manifestants allà presents. I ha estat en aquest moment de confusió en què Sancho ha estat agredit amb un ou.

Han estat ni més ni menys que 1400 agents els que han estat desplegats per garantir la seguretat de la jornada. Superant així el desplegament policial del 2016 amb el fenomen “Rodea el Congreso”. En qualsevol cas, no n'hi ha hagut prou per evitar l'agressió.

La policia els ha identificat

Fonts del partit socialista expliquen que la situació viscuda ha estat tensa. Al voltant de les 7.30 del matí un grup creixent de persones els ha envoltat. Després, els ha fet fotos i increpat fins que la situació s'ha tornat insostenible.

Tot seguit, els diputats van demanar auxili a la policia, que els va escortar fins a l'edifici del Congrés. Moment en què els insults van arribar al seu màxim i, amb ells, l'atac a Herminio Sancho.

El PSOE ha anunciat que interposaran una denúncia. I com a suport públic, el grup socialista ha ovacionat el seu company durant el desenvolupament del debat.

➡️ Política

Més notícies: