Muntatge amb Sílvia Orriols somrient i Najat Driouech somrient amb un vel blau
POLÍTICA

Monumental zasca de Sílvia Orriols a la diputada musulmana d'ERC

El processisme continua decidit a fer la campanya a la líder d'Aliança Catalana, que veu com ara el seu discurs és al centre del tauler polític català


Ja no hi ha cap dubte: Catalunya ha decidit emancipar-se del discurs woke i cada cop són més els que assumeixen que hi ha un problema en la gestió de la immigració. En aquest debat, tots els camins condueixen a Ripoll, on la seva alcaldessa, Sílvia Orriols, va ser la primera a verbalitzar aquesta problemàtica des de l'independentisme. Aleshores, tots els partits processistes la van acusar d'extrema dreta, de xenòfoba i de ser el dimoni.

El curiós del cas és que Sílvia Orriols i Aliança Catalana segueixen 'castigats'. No la sentiran a TV3 ni Catalunya Ràdio, tampoc a Rac1 o a la premsa digital subvencionada. Ha de fer molta por o han de tenir enquestes que els preocupen. El problema és que part d'ells -llegeixi's Junts- ha decidit copiar el discurs d'Orriols i, és clar, han situat la de Ripoll al centre del tauler polític.

Junts per Catalunya sembla que comença a fer cas del seu poc poder local per adonar-se que molts alcaldes ja no poden més. Els mateixos que van insultar Orriols a l'Ajuntament de Ripoll volen ara poder fer fora els immigrants reincidents. A l'altra banda del tauler hi ha ERC, decidida a titllar d'extrema dreta qualsevol que se  surti del discurs bonista.

La seva premsa afí no dóna abast a atacar Sílvia Orriols i aquest cap de setmana era el torn de Sentit Crític. "Qui té por de Sílvia Orriols?" era el títol de l'article de Roger Palà, editor del mitjà. En aquest, es lamenta de la deriva conservadora i es proposa buscar vincles entre Aliança Catalana i Junts, com si n'hi hagués.

El subtítol, a més, no té pèrdua: "L'independentisme està preocupat per la possible aparició a escala catalana d'un nou partit sobiranista contrari a la immigració". Traduït podria ser una cosa com "El processisme, espantat per la irrupció de Sílvia Orriols, que trenca el discurs bonista parlant de problemes reals".

Najat Driouech Ben Moussa, la diputada musulmana d'ERC, aprofitava l'article per compartir-lo i de passada assenyalar Sílvia Orriols. L'alcaldessa de Ripoll, no només no s'ha amagat, sinó que ha respost la diputada amb una sola paraula: “Tu”. Com s'esperava, la contestació d'Orriols porta milers de reaccions, demostrant una vegada més el seu poder a les xarxes.

Sílvia Orriols va trencar ella sola l'oasi bonista català. Ara, és l''stablishment' processista qui li fa la campanya gratis assenyalant-la com la dolenta de la pel·lícula.

➡️ Política

Més notícies: