Allunyo Vidal-Quadras en primer pla
POLÍTICA

Joves afins a Junts celebren l'intent d'assassinat a Alejo Vidal-Quadras

Joves Junts han defensat l'atac a l'expresident del PP català


Després del tret que va rebre ahir Alejo Vidal-Quadras, moltes han estat les teories i les hipòtesis que han sorgit al voltant d'aquest succés. També han estat moltes les opinions sobre això.

Una de les opinions que més han sorprès ha estat la de Joves Junts. Aquesta organització de joves afins a Junts per Catalunya ha celebrat el tret que ha rebut l'expresident del PP català.

“Aquest és el camí per destruir el feixisme! Tornen aquelles èpoques on ‘caçar’ aquesta xusma és un deure”, escrivien a X, abans Twitter.

Abans aquesta declaració d'intencions, molts han estat els que han atacat i criticat aquesta entitat.

Entre alguns dels usuaris de X, es poden llegir comentaris com: “Sou la vergonya del catalanisme polític i de la joventut patriòtica. La mort a ningú. Ni feixisme ni hòsties”.

Muntatge de tuits en resposta a Joves Junts

Molts altres han assegurat denunciar aquest missatge, amb el qual no senten cap mena d'empatia. A més, també hi ha comentaris que descriuen els membres de l'entitat com a ‘nazis’.

Missatges contra Joves Junts per celebrar el xut d'Alejo Vidal-Quadras

Joves Junts amenacen els votants Vox amb ficar-los en gulags

No contents amb això, Joves Junts també ha amenaçat amb ficar “feixistes” i “neonazis” en camps de concentració.

Com en el cas d'Alejo Vidal-Quadras, han manifestat la seva opinió a través d'un tuit. Aquesta vegada ho han fet com a resposta a un missatge d'un altre usuari de X.

“A Catalunya no passareu. A la República Catalana als feixistes i als neonazis se us convida a marxar-vos o construirem gulags (camps de concentració) exprés amb els deutes pagats. Mort a Vox!”, deia el missatge.

A això, Joves Junts ha assegurat que està totalment d'acord. “Ficar tota aquesta xusma en un gulag ens trauria de moltíssims problemes. Al feixisme no se'l discuteix, se'l destrueix”, comentaven

Aquest missatge, com l'anterior, ha desfermat les crítiques de molts comptes de X, que han titllat Joves Junts de “púrria catalana”.

➡️ Política

Més notícies: