Muntatge de Jair Domínguez amb Feijóo i Abascal. De fons TV3
POLÍTICA

Jair Domínguez, l'humorista de TV3 que va votar Junts i volia un govern de PP i Vox

El periodista i humorista de TV3, Jair Domínguez, s'ha mostrat molt crític amb el pacte entre PSOE i Junts, posicionant-se a favor d'un govern "de dretes"

Jair Domínguez, és una de les cares més reconegudes de Catalunya Ràdio. Conegut per les seves múltiples polèmiques, el presentador d'''El Búnquer’ s'ha tornat a posar al focus per unes declaracions sobre les passades eleccions.

Ha estat en una entrevista amb Albert Om per al Diari Ara, on Jair Domínguez ha parlat alt i clar sobre el conflicte català.

A l'entrevista, Om li ha preguntat a Domínguez sobre quan havia estat la darrera vegada que havia arribat a pensar que Catalunya podia ser independent.

“M'ho vaig creure el dia del tsunami a l'aeroport. Aquella època la vaig viure amb molta intensitat, i la prèvia des del 2008 fins al 2017 jo anava força fort i a tallar carreteres i increpar camioners que volien passar. Veig imatges d'aquella època i no em reconec”, contestava.

Jair Domínguez: "El dia del Tsunami a l’aeroport em vaig creure que Catalunya seria independent”

Tot i això, Jair Domínguez confessava que malgrat continuar sent aquella persona, el periodista necessita “una espurna” per recuperar les ganes i l'emoció pel procés català.

Domínguez ha assegurat que durant una època va ser molt afí a la CUP, “quan hi havia David Fernández”, explicava. Ara, confessa a Om que en les últimes eleccions havia votat Junts, perquè “no havia tingut més remei”.

El presentador d''’El Búnquer’ assegura que no votaria a les eleccions del 23 de juliol, però li va tocar ser suplent de taula. “No tenia ganes de votar”, explicava.

Amb relació al pacte entre PSOE i els de Puigdemont, als quals va votar el 23-J i pel que Sánchez va ser investit president del Govern, assegura que “no li agrada gens”.

“M'interessa el caos i la disbauxa, per què visc en una contradicció. M'agrada l'assalt al Capitoli”, explicava Jair Domínguez.

Primer pla de Jair Domínguez

“Aleshores t'interessava més un govern PP-Vox, que no pas el govern del PSOE”, l'interrompia Albert Om.

Davant aquesta pregunta, Jair confirmava una cosa que ha descol·locat els seguidors de la corpo: efectivament, preferia un govern de Feijóo al costat de Santiago Abascal.

“Sí, cent per cent. Si això passés, jo em quedo sense feina l'endemà”, feia broma, “però és una manera de despertar-se”.

Jair Domínguez apuntava que malgrat ser una persona que viu tranquil·la, li sembla interessant que es formés un govern “de dretes”. Per a ell, el govern de Feijóo i Abascal és el mateix que l'actual, però “sense caretes”.

➡️ Política

Més notícies: