La ministra d'Igualtat en funcions, Irene Montero, durant una sessió de control al Govern, al Senat, el 7 de novembre de 2023, a Madrid
POLÍTICA

Irene Montero, 'despechá', dóna la raó a Feijóo

Irene Montero acusa el PSOE i Sumar de voler “fer fora Podemos del Govern”


Irene Montero ha criticat Pedro Sánchez i Yolanda Díaz per fer fora Podem del Govern. Segons l'encara ministra d'Igualtat en funcions, ha assegurat que la marxa de Podemos “dificultarà la transformació del país”.

Montero, que ha assegurat sentir-se alleujada perquè “no governaran les dretes al nostre país”, ha criticat també la falta de decisió del partit socialista. La ministra considera que “per aturar aquesta ofensiva reaccionària, les paraules no són suficients”.

Per a la ministra d'Igualtat en funcions, ha deixat clar que, per a ella, “és important que les paraules de manera valenta es converteixin en fets”. Cosa que defensa que només es pot aconseguir si Podemos continua governant al costat del PSOE.

“No serveix de res parlar de feminisme si tu mateix li has dit al país, com ha fet el president del Govern, que el feminisme molesta els teus amics de 40 i 50 anys”, relatava Montero.

Irene Montero també ha tingut temps per parlar del conflicte d'Israel i Palestina. Sobre això, ha demanat imposar sancions econòmiques “exemplars” als responsables del conflicte.

Irene Montero dona la raó a Feijóo

Al torn de tarda la sessió d'investidura, Alberto Núñez Feijóo ha sortit, de manera irònica, en defensa d'Irene Montero i del Ministeri d'Igualtat.

“I què fem amb Podemos? Li donem un ministeri? Tan bé que ho han fet vostès en igualtat i resulta que la senyora Montero és una pèssima ministra”, comentava Feijóo irònicament.

I és que Feijóo ha aprofitat el moment per criticar durament Pedro Sánchez i el PSOE per “penjar-se la medalla de ser el Govern més feminista de la història”.

“Vostè és el Govern més feminista de la història i vostè cessarà la ministra d'Igualtat?”, comentava Feijóo esperant els aplaudiments del Congrés.

Davant les declaracions del líder del PP, a Irene Montero no n'ha quedat cap altra que somriure i assentir. Donant així la raó a Feijóo.

Pablo Iglesias dona per trencada la relació de Podem amb Sumar

L'exvicepresident del Govern, Pablo Iglesias, també ha parlat sobre la situació de Podemos i Sumar. Iglesias ha aprofitat unes declaracions a RAC1 per acusar Sumar de “mancar de legitimitat democràtica”.

A més, Pablo Iglesias ha assegurat que durant aquesta pròxima legislatura, Podem estrenyerà llaços amb ERC, Bildu i el BNG.

Pablo Iglesias ha assumit que Podem no tindrà cap ministeri en aquesta nova legislatura. “Podem ara té un recorregut molt més lliure i una força pròpia determinant com la del PNB, Junts, Bildu o ERC”, assegurava Iglesias.

“Quan algú es pregunta per què Yolanda Díaz no farà mai primàries, la raó és òbvia. Tenen un enorme problema de legitimitat democràtica, tenen suports mediàtics evidents, però gairebé no tenen militants i cap legitimitat”, ha argumentat.

➡️ Política

Més notícies: