Muntatge del resutarant La Dolceta de Lleida i Aznar
POLÍTICA

Els indepes la prenen amb un restaurant de Lleida per fer-se una foto amb Aznar

José María Aznar, i la seva dona, Ana Botella, van anar al restaurant La Dolceta. Després de la visita, una fotografia ha provocat l'enuig dels independentistes


En aquestes dates, moltes són les persones que gaudeixen de les vacances i aprofiten per viatjar i descobrir nous restaurants. Aquest ha estat el cas de l'expresident del Govern, José María Aznar. En aquesta ocasió, Aznar ha aprofitat un “viatge personal” per visitar el restaurant La Dolceta, a Lleida.

La visita de l'expresident del Govern, José María Aznar, a aquest restaurant català, ha despertat les crítiques de molts independentistes que asseguren que no tornaran a l'establiment.

Aznar visita el restaurant La Dolceta davant les crítiques dels indepes

Durant les vacances de Nadal, José María Aznar i la seva dona, l'exalcaldessa de Madrid, Ana Botella, han decidit viatjar a Catalunya. En el viatge per terres catalanes, Aznar i Botella van visitar Lleida i van parar a dinar al restaurant La Dolceta, al Camí de Montcada.

Després de visitar l'expresident i la seva senyora al restaurant, i de dinar-hi, els treballadors de La Dolceta van decidir fotografiar-se amb ells. Aquesta foto, que ha compartit UA1 Lleida Ràdio, ha sembrat la polèmica, ja que molts usuaris de X, abans Twitter, no han vist amb bons ulls la instantània.

Aquesta fotografia ha estat molt criticada pels usuaris indepes de X, que han criticat el restaurant per fer-se una foto amb Aznar i Ana Botella. “A La Dolceta no hi ha reservat el dret d'admissió, i per això veig. Entren animals de dues potes, no hi aniré”, comentava un usuari a X.

“Que poca sensibilitat per part de La Dolceta. Entenc que li ofereixin una taula, però tota la resta és inacceptable. És una persona que sempre menysprea els catalans”, comentava un altre usuari.

Comentaris contra el resuatrant La Dolceta de Lleida per la visita d'Aznar

I és que el post de UA1 Lleida Ràdio s'ha omplert de missatges tant en contra de José María Aznar com del restaurant, que acusen de “poc responsable” i de “fatxa”. A més, els comentaris al restaurant han acollit un llarg sense fi de crítiques, gens constructives, sobre qui han de deixar entrar al restaurant i qui no.

“El dia que vagin, posem per cas, Artur Mas, Quim Torra o Carme Forcadell, també es faran una foto amb ells?”, deixava anar un usuari de X.

Tot i les crítiques rebudes, José María Aznar i Ana Botella van gaudir d'una agradable vetllada en aquest restaurant de Lleida, on van poder degustar les especialitats de la casa.

➡️ Política

Més notícies: