Muntatge de Messi amb una imatge de les càrregues policials de l'1-O i una altra de les càrregues policials al Brasil-Argentina
POLÍTICA

Els indepes la prenen ara contra Leo Messi

Leo Messi va fer unes declaracions després de les càrregues policials a l'últim partit del Brasil contra Argentina a Maracaná


La matinada passada, durant un partit de futbol entre Brasil i Argentina, uns aldarulls a la grada i les posteriors càrregues policials, van obligar a ajornar l'inici del partit.

Tot això va passar mentre a l'estadi de Maracaná sonava l'himne argentí. Va ser llavors quan es va produir una baralla entre seguidors dels dos equips en què va acabar intervenint la policia brasilera.

Els agents de seguretat van carregar contra els seguidors per aturar la baralla, però res més lluny de la realitat. El que va començar com una baralla entre l'afició dels dos equips va acabar amb uns seguidors sortint de l'estadi en llitera.

Davant d'aquesta situació, els jugadors de l'Argentina es van acostar a la grada per intentar calmar la situació i evitar les càrregues policials. De fet, el porter de la selecció argentina, Dibu Martínez, va intentar accedir a la grada i frenar la policia brasilera, sense èxit.

Poc després, els actuals campions del món es van retirar als vestidors a esperar que se solucionés la situació.

El partit, que es va iniciar mitja hora més tard del previst, va donar la victòria als “albicelestes” amb un gol d'Otamendi.

Després del partit, el capità argentí, Leo Messi, va fer unes declaracions sobre el viscut que han enfadat moltíssim una part dels seus seguidors blaugranes.

Les declaracions de Messi enfaden els independentistes

Messi, després del partit, va voler denunciar les càrregues policials. “Vèiem com estaven pegant a la gent, com va passar a la final de la Copa Libertadores, reprimint la gent amb pals”, denunciava l'argentí.

A més, ha volgut puntualitzar que els familiars d'alguns dels seus companys eren en aquesta grada.

“Podria haver passat una desgràcia, per això quan es va calmar una mica tot vam decidir anar cap endins, preguntar com estaven els familiars, la gent que hi era, esbrinar una mica tot i després vam sortir”, assegurava l'ex del Barça.

Aquests comentaris no van agradar res a alguns aficionats del club català que no han dubtat a comparar les càrregues policials del Maracaná amb les succeïdes a Espanya durant les manifestacions del ‘procés’.

Durant les manifestacions independentistes del 2017, Messi no es va posicionar. Per això, molts li retreuen que sí que ho faci ara. De fet, critiquen el futbolista, ja que “diu estimar Barcelona, però no la defensa com l'Argentina”.

Tuits en contra de Messi per les declaracions contra les càrregues policials en un partit de l'Argentina i el Brasil

Altres, en canvi, han criticat els missatges contra el jugador i els han acusat de “donar la torra separatista”, fins i tot, al món del futbol.

Tuits defensant Messi després de no posicionar-se per les càrregues de l'1-O i si per les del partit d'Argentina contra el Brasil

Davant les crítiques, alguns dels seus companys de selecció, com Rodrigo de Paul, Cuti Romero o Otamendi, també han volgut denunciar el que ha viscut a Maracaná la matinada passada. I ja de passada, han donat suport al capità.

➡️ Política

Més notícies: