Primer pla d'Àngel Llàcer somrient i mirant a càmera
POLÍTICA

L'independentisme insulta Àngel Llàcer

Processisme de dits ràpids

 

Les xarxes socials és el que tenen: han superfetat allò que deia Andy Warhol que tots hauríem de tenir, almenys, dret a quinze minuts de fama a la vida. Si això és o no un dret inalienable és, sens dubte, una cosa certament discutible.

Amb tot, i des que hi ha Twitter i similars, cada vegada hi ha més gent disposada a prendre-s'ho al peu de la lletra. I com que fer coses veritablement importants és costós, un dels camins més ràpids i practicats per aconseguir-ho és certament reprovable. Sovint aquests breus minuts –ni a quinze arriba la majoria beneficiaris- de fama s'aconsegueixen en posar verd un altre millor que tu. Aquesta setmana, li ha tocat Àngel Llàcer.

 

Què ha fet?

En si, res de molt especial. De fet, s‟ha limitat a dir una obvietat. Una cosa, en concret, que gairebé tothom pensa, però que ningú no diu en aquesta Disneylàndia processista en què uns quants han convertit Catalunya. Fins a quin punt hem arribat perquè dir veritats surti tan car?

Àngel Llàcer, que de teatre en sap estona llarga, ho va dir sense pèls a la llengua. Va ser clar: si el teatre de gran format a què es dedica ell es fes en català, encara tindria menys públic del que en té. Va passar a Cafè d'Idees, el programa de Gemma Nierga a TVE.

 

Què va passar després?

 

Res més que l'habitual en aquests casos: hordes d'enfadats processistes amb dit ràpid i, molt probablement, nòmina pública o similar, van agafar els mòbils últim model que probablement paguem entre tots. Ho van fer, és clar, per deixar anar improperis, burrades i bilis a litres. En definitiva, i com si fossin una sola persona, van trucar de tot el que va ser al seu dia coach estrella d'Operación Triunfo.

Únete al boletín de E-NotíciesLas NOTICIAS DE VERDAD
Unirme

¿Li va passar quelcom de semblant al Petri quan li va dir 'terrorista' a un diputat del PP? Doncs la veritat és que no al mateix nivell, però vam fer un article aquí. És el que té: mentre uns escriuen a Twitter, altres ho fem a la premsa digital lliure. Tranquil, Àngel: si borren, serà que cavalques i que, a més, segur que no ho fas malament del tot.

 

➡️ Política

Més notícies: