Ignacio Garriga, als passadissos del Parlament
POLÍTICA

Ignacio Garriga: 'Això tan sols comença'

“Han de passar a la fase d'acceptació de Vox”

El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, assegura que “els nostres vots es multiplicaran”. “Ja pronostico que millorarem els resultats de les últimes eleccions generals”.

En una entrevista als passadissos del Parlament després de les eleccions municipals, també afirma que el cordó sanitari contra ells no ha funcionat. “Han de passar a la fase d'acceptació de Vox”, ha afirmat després que aconseguissin 150.000 vots a Catalunya i 124 regidors. Ignacio Garriga considera que, després de la compareixença de Pere Aragonès dilluns, és “una fugida cap endavant” i li toca “salvar els mobles”.

Pel que fa a Feijóo, creu que el PP no ha fet “una oposició frontal” i que el “catalanisme constitucionalista” és un error. També es queixa que “ens diuen racistes simplement per dir la nacionalitat dels que estan a la presó”.

Però recorda que aquestes són dades oficials de la pròpia Generalitat. “Hi ha un doble estàndard”, insisteix. Segons la seva opinió, “tracten els ciutadans com nens petits”. “Assenyalem el que ells i els mitjans de comunicació silencien”, insisteix.

Garriga també incideix en la penetració de Vox entre els joves. “Els joves han vist una formació política que els ha retornat l'entusiasme”, afirma. I en barris populars de l'àrea metropolitana de Barcelona després d'aconseguir quatre a Mataró o tres a Terrassa.

Els problemes de la gent ni els interessen gens”, conclou sobre el seu ascens. “Això tan sols comença”, insisteix.