La candidata a l'alcaldia del PSOE Albudeite (Múrcia), Isabel dels Dolores Peñalver, en campanya electoral
POLÍTICA

El frau electoral del PSOE s'estén

Detinguda la candidata socialista d'Albudeite (Múrcia) i un altre alt càrrec regional

La Guàrdia Civil ha detingut al municipi d'Albudeite, a Múrcia, 13 persones i n'investiga dues més per frau electoral. Entre les persones detingudes hi ha la candidata a l'alcaldia del PSOE, Isabel de los Dolores Peñalver.

Tots els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. El PSOE de Múrcia, per la seva banda, ha anunciat l'expulsió “immediata” de qualsevol militant implicat en aquest cas si es confirmen els fets.

S'investiguen més casos

Després dels casos que s'estan investigant a Melilla i Mojácar, aquest dijous, a banda del de Múrcia, hi ha hagut noves denúncies a La Gomera, Huelva i Almeria.

La Fiscalia també ha informat que el jutjat de Primera Instància de San Sebastián, a La Gomera, ha obert una investigació per la tramitació d'una vintena de certificats digitals per part del cabildo de La Gomera per poder tramitar les peticions de vots per correu d'alguns veïns.

Segons la Fiscalia, el jutjat ha denegat la petició del denunciant d'anul·lar els vots per correu emesos. A hores d'ara, la investigació no es dirigeix contra cap persona en concret. La formació investigada és l'Associació Socialista Gomera, clau al govern del cabildo, que no es presenta amb el PSOE.

➡️ Política

Més notícies: