Imatge corporativa de Dolça Catalunya on es veuen, en format dibuix, diversos homes amb barretina al mar i un porta una bandera d'Espanya amb un crespó negre
POLÍTICA

Dolça Catalunya celebra el 10è aniversari

Una dècada mostrant la cara més lletja del 'procesisme'

Si encara no els coneixes, i, a més, ets fidel seguidor d'E-Notícies, fas malament i has de corregir aquesta situació com més aviat millor. Ara, a més a més, tens una excusa perfecta: aquest 11 d'octubre, el portal Dolça Catalunya va fer deu anys. La visió, el compromís i la valentia coincideixen sovint amb els d'aquest mitjà en què t'informes. Per això, avui celebrem la seva dècada de lluita en una trinxera incòmoda que no es pot deixar desguarnida.

Què són exactament?

Abans de res, i segons explica el periodista i cofundador de Concòrdia Cívica Sergio Fidalgo a ElCatalán, el mitjà que dirigeix, una punta de llança de la Resistència. Aquí arribats, et preguntaràs davant qui o què resisteixen.

Bàsicament, davant del processisme , el pensament únic i tots els qui, des de fa més d'una dècada, venen xurres per merines. També, i com es diu per aquí, podríem explicar que lluiten contra els qui intenten fer passar bou per bèstia grossa .

No es consideren un mitjà de comunicació

No són un mitjà de comunicació i, expliquen ells mateixos, tampoc volen ser-ho. Sense redacció, sense subvencions, sense periodistes en nòmina i, a més, sent un simple bloc orgullós de ser només això, han aconseguit molt. Fidalgo ho explica: són i seran “un element clau de la reacció de la Catalunya de veritat lliure davant de l'ofensiva mediàtica constant del processisme i els seus terminals.

Conceptes propis que van fer fortuna i, avui, són gairebé marques

Des de fa deu anys, col·loquen els que han convertit els anhels d'independència que a Catalunya té part de la població en negoci. Amb vídeos virals i conceptes com Catadisney – el país on sempre menjarem gelat per postres – denuncien el que converteix el processisme en perversió.

Una perversió, en concret, d'un desig legítim que es pot compartir o no. Per descomptat, paguen gustosos el preu que suposa fer això a Catalunya. Si no existissin, caldria inventar-los.

➡️ Política

Més notícies: