Muntatge d'Alejandro Fernández a la manifestació de Barcelona contra l'amnistia
POLÍTICA

Alejandro Fernández acusa Sánchez i Puigdemont de crear 'una casta privilegiada'

El líder del PP català ha cridat a unes mobilitzacions “pacifiques i cíviques”

El líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha carregat contra els pactes de PSOE amb ERC i Junts i ho ha acusat d'“il·legal”.

En aquestes declaracions, prèvies a la concentració convocada a la plaça de Sant Jaume, ha assegurat que l'amnistia permet “crear una casta privilegiada”.

Per a ell, aquesta ‘casta privilegiada’ pot “delinquir sense cap mena de conseqüència”. Fernández ha assegurat també que des del PP treballaran per “revertir la situació” amb una acció “política i institucional”.

En aquesta concentració convocada per Catalunya Suma, Fernández ha manifestat que el partit està treballant de manera coordinada amb els grups municipals, autonòmics i del senat del PP. A més, ha denunciat també els pactes a la Unió Europea.

Alejandro Fernández truca a les concentracions pacífiques per denunciar l'acord de PSOE i Junts

Pel que fa a les manifestacions, Alejandro Fernández ha cridat unes mobilitzacions “pacifiques i cíviques, com han de ser”, desmarcant-se de les manifestacions organitzades per Vox, dies enrere.

El líder del PP català ha agraït l'assistència als manifestants que en aquesta jornada participen en les concentracions que han estat convocades a tot el país. Fernández ha assegurat que defensen “la igualtat de tots els espanyols”.

Cartells en contra de Sánchez a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

“L'acord entre Sánchez, Puigdemont i Junqueras significa no només trencar l'estat de dret. Significa humiliar tots els servidors públics que van garantir l'ordre constitucional l'any 2017”, denunciava Fernández.

A més, Alejandro Fernández assegura que aquest acord “trenca l'esperit de concòrdia de l'any 1978, de la transició”.

I no només això, el líder del PP català considera que l'acord entre el PSOE, Junts i ERC s'ha fet “per la porta del darrere i de manera absolutament il·legal”.

6.000 persones es concentren a Barcelona per protestar contra l'amnistia

Tal com han confirmat fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona, unes 6.000 persones s'han concentrat aquest matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Convocats per la plataforma Catalunya Suma per Espanya, els manifestants han protestat contra l'amnistia i l'acord de Sánchez i els partits processistes.

Amb el lema “No en nom d'Espanya. No pas a l'amnistia”, els manifestants han ocupat la plaça de l'Ajuntament de Barcelona. A la protesta hi han anat líders del PP, Vox i Ciutadans.