Muntatge de fotos de l'abans i el després d'una noia jove, de banda, després de tallar-se molt els cabells
MOLT +

El vídeo viral que demostra que una tallada de cabells ho pot canviar absolutament tot

La tiktoker @vanessuli suma més de 24,5 milions de reproduccions amb la seva recopilació de millors pentinats del 2023

Una tallada de cabells és una decisió estètica que pot canviar radicalment l'aparença d'una persona. De vegades, es duen a terme per qüestions pràctiques (cabells massa llargs) i, d'altres, per criteris simplement relacionats amb la bellesa.

Sigui com sigui, és important trobar un professional de confiança que entengui bé quines són les teves necessitats.

En aquest sentit, la usuària de TikTok @vanessuli ha esdevingut una de les més populars de la plataforma. Gràcies a publicar els seus bons treballs en forma de vídeo curt, ha aconseguit atraure més seguidors i més clients al seu negoci.

Per celebrar aquest èxit, la professional de la perruqueria ha fet un clip recopilant els millors canvis de look que ha fet durant el 2023.

Muntatge de fotos de l'abans i el després d'una noia jove, de banda, després de tallar-se molt els cabells
Els canvis de look de la perruquera són espectaculars | Twitter, @Anitterveneno, e-noticies.cat

Els canvis més impactants

En un vídeo que s'ha convertit en tot un fenomen viral i que tot just dura un minut, Vanessuli recull els canvis més vistosos. Un aspecte en què coincideixen la majoria dels comentaris és que després de veure l'evolució costa endevinar de quin sexe és el client. La majoria dels talls exposats són de nois joves, excepte un home tatuat, que és l'únic cas que no admet dubte.

En les versions anteriors al canvi, veiem nois amb els cabells llargs i que en algunes ocasions amaguen les faccions de la cara. Després, s'aprecia un canvi radical, marcat pels costats rapats i un buidatge de cabell. En la majoria dels casos, la perruquera opta per un estil mullet escalant les diferents parts dels cabells.

El vídeo ha estat tot un èxit a TikTok superant els 24,4 milions de reproduccions en tot just unes hores. A més, la publicació també acumula 2,8 milions de ‘m'agrada’, 160.000 elements guardats i prop de 30.000 comentaris. N'hi ha de tota mena.

  • “L'1 és canvi de look o de gènere?”.

  • “Abans TOTS MARÍA JOSÉ. Ara tots només JOSÉ 😎”.

  • “Estava en oferta el mullet 🤔”.

  • “El primer té un aire de Billie Eilish 👀”.

  • “Estic molt confós després de veure el vídeo”.

  • “No ho sé, però sento que alguns es veien millor amb els cabells llargs, com el primer, només era de cuidar-s'ho una mica més 😭”.