Muntatge de dues fotos del tiktoker @carlossdavila08 on apareix amb rostre seriós i, al costat, té la bandera d'Espanya onejant
MOLT +

Un veneçolà desmenteix tot el que li havien dit sobre Espanya abans de venir

L'immigrant desmunta en un vídeo de TikTok totes les mentides que li havien explicat sobre el nostre país

Carlos Dávila és un jove veneçolà que va emigrar a Espanya buscant una vida millor. Abans de venir, però, l'havien advertit sobre alguns comportaments i circumstàncies força negatives del país. Ara ha decidit explicar la seva experiència a través de les xarxes socials.

Al seu compte de TikTok @carlossdavila08 ha publicat un vídeo on explica les diferències entre el que li van dir i el que ell ha viscut. Afortunadament, la seva experiència aquests mesos ha estat molt més positiva del que esperava.

Una de les mentides que li havien dit sobre Espanya és que els espanyols som pedants i maleducats. Cosa que ell considera que és totalment fals. “Són persones molt educades i amb bones energies”, afirma.

Tampoc és veritat que tractem malament els nouvinguts. El Carlos explica que fa uns quants mesos que és al nostre país i fins ara no ha tingut mai cap problema. I encara que no siguem perfectes, si alguna cosa ens caracteritza els espanyols és el nostre caràcter obert.

L'economia espanyola és millor del que li van dir

El tiktoker també ha volgut explicar que a Espanya és més fàcil fer diners del que li van advertir. Fins i tot algunes persones comparaven la situació del nostre país amb Veneçuela. Cosa que ell nega categòricament.

En Carlos també vol ressaltar que trobar feina no és impossible, és complicat, però es pot aconseguir. Per això explica que, si es té una mica d'intel·ligència econòmica, es pot progressar.

Per acabar, vol deixar clar que culturalment no som dos països tan diferents. I anima que els seus paisans expliquin en comentaris altres mentides que els havien explicat sobre Espanya.

Muntatge de dues fotos del tiktoker @carlossdavila08 on apareix amb cara seriosa mentre parla de les coses que li havien dit sobre Espanya i no són certes
Carlos Dávila explica que l'hem acollit bé a Espanya | TikTok, @carlossdavila08, e-noticies.cat

Un missatge molt positiu sobre els espanyols

El vídeo del Carlos s'ha fet viral a la xarxa social xinesa i acumula gairebé 130.000 reproduccions, milers de likes i centenars de comentaris. Això és perquè últimament ha proliferat el tipus de contingut en què immigrants es queixen dels costums del nostre país. El que ha ocasionat una gran indignació a les xarxes socials.

“Gràcies, més gent com tu”, comentava un internauta. “Som bona gent”, assenyalava un altre. Tot i que la majoria de comentaris són d'espanyols agraint el seu missatge, també n'hi ha alguns compatriotes del jove.

"Estic d'acord, els espanyols són gentils", afirmava una usuària. És clar que, encara que hi hagi alguns missatges negatius, la majoria d'immigrants se senten molt agraïts per la nostra hospitalitat. Un fet que, segurament, a la gran majoria, ens omple d'orgull.