Muntatge de Miguel Herrán i Celia Pedraza amb una imatge d'un restaurant de fons

MOLT +

El restaurant on Miguel Herrán i Celia Pedraza van tenir una cita: menú per 28 €

La parella va visitar un local a Segòvia on es pot menjar el típic garrí i postres casolanes per un bon preu

Miguel Herrán i Celia Pedraza són una parella a qui li agrada gaudir de la bona gastronomia en bona companyia. No sempre comparteixen els restaurants que freqüenten, però sí que en van publicar un de Segòvia en què es pot menjar un menú per 28 euros. En plena natura, allunyat de l'enrenou de la gran ciutat, hi ha La Matita.

Allà l'actor i la germana de l'actriu María Pedraza, gaudeixen del menjar típic de Segòvia al millor preu. Tal com es desprèn de la pàgina web, el menú inclou sopa castellana o amanida de la casa de primer. Després un típic garrí segovià i, per baixar, postres del dia casolà.

Inclou pa, però no beguda, per tant al preu final caldria afegir-hi el que els comensals vulguin beure. Més enllà del menú, el restaurant té una extensa carta on poder escollir típics plats de la cuina espanyola.

Miguel Herrán i Celia Pedraza es decanten per la bona cuina

Perdiu estofada, sopa castellana, entrecot o remenat de botifarra, en són alguns exemples. No es queden curtes les postres, entre les quals destaquen el flam d'ou, crema a l'estil Monestir o una torrija de pa brioix. Anar a La Matita i sortir amb gana és impossible, i els actors ho saben bé.

La mateixa María Pedraza va compartir el dia de la visita un pastís de formatge que, sens dubte, va fer les mil delícies de les joves parelles. En el seu cas, va anar amb Víctor López, la seva parella després d'Álex González. Sens dubte que les dues parelles van gaudir d'un dia meravellós al voltant d'una taula plena de bons plats.

Storie on surten Miguel Herrán i María Pedraza

Un bon ensurt per a la parella

Miguel Herrán i Celia Pedraza no estan passant els seus millors moments. El popular actor ha patit un accident de moto que, tot i no ser greu, sí que el mantindrà apartat del focus mediàtic. Ha estat la seva xicota l'encarregada d'explicar com es troba la seva parella, que va haver de cancel·lar la seva agenda pel sinistre.

La germana d'una de les actrius més populars del país, a més, explicava que la seva parella ha patit una “petita luxació”. De manera que, de moment, tocarà recuperar-se a casa i tornar quan tot hagi passat.

➡️ Molt +

Més notícies: