Primer pla d'Úrsula Corbero somrient a la premier de 'El cuerpo en llamas'
MOLT +

El restaurant de Barcelona on Úrsula Corberó és clienta: el plat costa 17€

Úrsula Corberó aprofita qualsevol ocasió a la ciutat per assaborir la seva elaboració preferida del local

Úrsula Corberó, reconeguda mundialment pel seu paper com a Tòquio a la Casa de Paper , s'ha convertit en una assídua visitant dels encants culinaris de Barcelona.

En els dies lliures, Corberó no perd l'oportunitat d'explorar la rica oferta gastronòmica que la ciutat catalana té per oferir. I ha trobat el seu lloc preferit: el restaurant Suculent. Li encanta el cebiche de gamba vermella i té la sort de poder-lo gaudir per tot just 17€.

Úrsula Corberó, amant de la bona cuina

Situat al pintoresc carrer Rambla del Raval 45, Suculent s'ha guanyat la reputació de ser un referent gastronòmic a Barcelona. És conegut per fusionar el millor de la cuina mediterrània i espanyola, oferint als seus comensals una experiència culinària única i exquisida.

El restaurant no només ha capturat el paladar dels locals, sinó que també ha atret l'atenció de personalitats del món de l'entreteniment. Com la mateixa Corberó, que no perd oportunitat d'assaborir els plats quan lliura de rodatges.

El plat estrella d'Úrsula

El plat estrella que enamora l'actriu catalana a Suculent és el cebiche de gamba vermella alvocat, blat de moro. El cebiche és un plat tradicional de la cuina llatinoamericana. Especialment associat amb els països de la costa del Pacífic, com Perú, Equador, Colòmbia, Xile i Mèxic.

També és popular en alguns països de la regió del Carib. Consisteix principalment en peix o mariscs crus que es marinen en suc de llimona o llima. A més de la llimona o llima, el ceviche sol incloure altres ingredients com ceba, tomàquet, coriandre, ají (xile) i sal.

De vegades, també s'hi afegeixen ingredients addicionals com alvocat, blat de moro, o plàtan, segons les preferències regionals. El resultat final és un plat fresc i saborós, amb un sabor cítric i picant que el fa molt popular en climes càlids.

L'actriu es rendeix a la ciutat natal

Així, Úrsula Corberó, quan visita la seva ciutat natal, no es pot resistir a la temptació de gaudir d'un sopar a Suculent. Un lloc on l'exquisidesa del menjar es combina amb l'encant característic de la capital catalana.

Amb el seu estatus com una de les actrius més cotitzades del panorama cinematogràfic mundial, l'elecció de Corberó dona suport a l'excel·lència culinària que té Barcelona per oferir als seus visitants.

Tot el que Corberó trepitja, es converteix en èxit. Contents estaran al restaurant per haver estat un dels seus escollits.