Muntatge de fotos de primer pla de Belén Rueda somrient i, de fons, una imatge del menjador d'un restaurant

MOLT +

El restaurant de Barcelona que ha delectat el paladar de Belén Rueda

L'actriu visita sempre que pot aquest local de la ciutat on la pasta i el menjar peruà són les estrelles

Belén Rueda té un restaurant preferit a Barcelona. Les Sorrentines va salvar molts dels àpats dels rodatges de l'actriu a la ciutat comtal. En una entrevista a Guia Repsol, l'actriu confessa que menjar bé mentre s'està gravant no sempre és fàcil.

Però per a ella ha estat una prioritat, i per això a Barcelona es va encarregar de trobar el millor lloc per fer-ho. Entre presa i presa d'El Pacto, Belén Rueda es delectava amb els plats d'aquest restaurant de pasta, però amb segell i plats peruans.

Muntatge de fotos del restaurant Las Sorrentinas de Barcelona: una de l'exterior i una altra de l'interior

Belén Rueda va tastar el millor plat en aquest restaurant de Barcelona

Ella mateixa ha explicat que en la primera visita al local la propietària li va dir que provaria el millor cebiche en molt de temps. Belén Rueda es va sorprendre, ja que no és un plat típic de Barcelona. Però a Las Sorrentinas dominen bé la cuina peruana i, sens dubte, van sorprendre l'actriu.

Des de llavors, confessa que cada cop que visita la ciutat intenta menjar en aquest restaurant que té una atractiva carta per a tots els gustos. Luques braves, carpaccio de corbina o arancini d'ànec, són alguns dels plats a escollir. També destaquen les petxines variades a la parmesana i les pastes fresques elaborades de manera casolana.

En aquest sentit, Belén Rueda té clar quina és la seva preferida: la de massa de tomàquet farcida de carabassa, romaní fresc i mozzarella. Les salses del restaurant són un altre dels punts forts que fan de cirereta de pastís als seus deliciosos plats. Si t'agrada deixar-te emportar pels suggeriments del xef, prova uns rigatoni amb ragú i burrata o uns nyoquis amb osobuco al vi negre.

Les postres no poden faltar en un bon restaurant i, en aquest cas, el tiramisú o el brownie de xocolata són els reis. Així mateix, ofereixen pastís de formatge, sorbet o un fals coulant. No hi ha dubte que Belén Rueda ho tenia ben difícil per escollir entre tota aquesta oferta.

Els preus de la carta

Els preus de totes les pastes ronden els 14 euros i els entrants entre els 10 i els 20 euros. Els suggeriments del xef poden anar des dels 16 euros als 35. Pel que fa a les postres, cap no arriba als 7 euros.

Així que menjar en aquest restaurant de Barcelona és apte per a Belén Rueda i per a la majoria de comensals. Qui sap si durant la visita d'aquest dilluns a la nit a El Hormiguero torna a parlar de gastronomia i restaurants. Caldrà estar atents per seguir les recomanacions d'una de les actrius més reconegudes del país.

➡️ Molt +

Més notícies: