Muntatge d'una captura del vídeo de Facebook d'Andalusia Directe on entrevisten una dona pel carrer que s'acaba d'assabentar que ha guanyat la Loteria de Nadal, al costat de la retransmissió del sorteig i una foto del número guanyador
MOLT +

La reacció d'una dona que s'assabenta en directe que ha guanyat 20.000 € a la Loteria

La dona ha sortit al carrer perquè havia sentit que alguna cosa havia tocat al seu municipi i va ser interceptada per una reportera d''Andalusia Directo'

El 'Gordo' de la Loteria de Nadal ha estat molt repartida i ha protagonitzat escenes de goig per diferents punts de la geografia espanyola. Tot i això, una de les escenes de la jornada han sorgit gràcies a un quart premi. Concretament, el 93361, que entre altres localitats, ha tocat a La Louisiana, municipi de Sevilla.

Pels carrers d'aquesta petita localitat de 4.500 habitants, estava caminant Carmen. La dona, que havia escoltat per la tele que el seu poble era un dels premiats, havia sortit a passejar a la recerca de respostes. Tot això, sense saber que portava un desè premiat amb 20.000 €.

En ple directe

Durant el seu trajecte, Carmen veu que una veïna del poble està sent entrevistada pel programa d''Andalucia Directo', que tractaven de trobar els afortunats. Ella, s'acosta amb el número a la mà i la reportera no triga a adonar-se'n: "Ai! Que el té! Quina alegria!", exclama. La protagonista no triga a endur-se les mans a la cara en clar senyal de sorpresa.

Captura del vídeo de Facebook de @AndalucíaDirecte on es veu una dona gran amb bufanda i jaqueta rosa alegre perquè s'acaba d'assabentar que ha guanyat la Loteria de Nadal
L'alegria de la dona. | Andalucía Directo

"20.000 euros a la mà! Compte, guarda-ho bé!", li diuen des de plató. Per si de cas i per evitar malentesos, la reportera torna a comprovar que sigui el número correcte. No seria la primera vegada que veiem com baixa el suflé en una connexió en directe.

En veure que, efectivament, el desè correspon al quart premi, l'alegria és completa. "El meu marit el va comprar sense veure'l, li va donar la noia de l'administració", explica Carmen. Una eufòria compartida, ja que a La Louisiana s'han repartit fins a 1 milió d'euros.

El 93361 només ha estat repartit a les províncies d'Alacant, València i Sevilla. Una cosa semblant ha passat amb l'altre quart premi, el 41.157, que s'ha repartit entre Barcelona i Salamanca.

D'altra banda, el 'Gordo' del Sorteig de la Loteria ha estat molt repartit. Localitats com Vilamarxant, Dos Hermanas, Sevilla, Ciutadella de Menorca, Madrid, Jaén o Écija s'han endut part del pastís.

El 'Gordo' més tardà de la història

Com a curiós apunt del sorteig d'aquest any, cal destacar que el gran premi ha estat el més tardà de tots els temps. Una cosa amb molt de mèrit, tenint en compte que el primer sorteig va ser el 1812. La 13:16 és l'hora exacta en què el 88008 ha estat cantat.