Muntatge d'una noia fent-se perfum al braç, un cartell de Mercadona i una captura de TikTok d'una noia amb ulleres
MOLT +

El producte de Mercadona que és el 'clon barat' d'un luxós perfum

L'especialista en perfums @nancybrooklynn ha fet un vídeo a TikTok olorant la fragància i valorant-la

S'acosta el dia de Reis i, amb ell, un munt de suggeriments a xarxes socials per a aquells que decideixen comprar regals a última hora. La roba interior o les fragàncies solen ser uns dels productes més recorreguts quan un manca d'idees. Precisament, al món dels perfums és especialista la protagonista d'aquest article, la usuària de TikTok @nancybrooklynn .

Gràcies als seus vídeos de ressenyes i descripcions, la jove ha aconseguit una legió de prop de 30.000 seguidors al seu compte. Molts li sol·liciten opinions sobre alguna colònia o perfum en concret, com és el cas d'aquest vídeo. “Fa olor el Borealia d'home de Mercadona”, li ha demanat un usuari.

L'opinió de l'experta

Sense escatimar en la quantitat de perfum que s'hi tira (cosa molt destacada en els comentaris), Nancy elogia l'atomitzador del producte: “Punt positiu”. La cara que posa en olorar-lo per primera vegada parla per si sola. Una sorpresa que, tot seguit, corrobora amb les paraules: “Aquí tenim clon d'un perfum nínxol caríssim”, explica.

Captura de TikTok amb unes prestatgeries de perfums de Mercadona
El perfum en qüestió | TikTok, @nancybrooklynn

A quin perfum s'assembla? Tot i no ser sant de la seva devoció, l'especialista assegura que l'olor és gairebé idèntica a Erba Pura de Xerjoff. Tot i que la diferència de preu sí que és notòria. Mentre que el de Mercadona costa 11 euros, el de Xerkhov puja dels 160.

“Això és a la secció d'homes, però és unisex”, puntualitza Nancy. Pel que fa a la descripció del perfum, el defineix com a “cítric i tropical”, a més, afegeix que és una fragància d'hivern “molt potent”.

El vídeo ha tingut un gran èxit a la plataforma amb més de 345.000 reproduccions en només uns dies, a més de 17.200 'm'agrada' i centenars de comentaris. La majoria, lloant la capacitat d'anàlisi de la professional, però també rient de la quantitat de perfum de mostra que ha necessitat.

  • “Jajaja ha deixat l'ampolla buida provant com surt”

  • “La perfumera veient com utilitza el perfum 😒”

  • “Em flipa tot el que saps de perfum. Però el que m'agrada més és el teu to de veu.”

  • “Ets una crack, a la meva vida he conegut una persona que sigui capaç de dir tantes coses sobre un perfum. Gràcies pel treball que fas”