‘Piedras tirar’, l'esport que no ho és i que arrasa a tota Espanya
El compte que s'ha fet viral a Instagram amb vídeos que arriben de tot el món
Les xarxes socials no deixen de sorprendre'ns i podem ser testimonis dels fenòmens virals més sorprenents, el darrer és un esport que en realitat no existeix i que es diu ‘piedras tirar’.
Aquest compte d'Instagram acumula més de 355.000 seguidors i les seves publicacions generen milers de likes i centenars de comentaris.
Aquest “esport” és molt senzill, com el seu nom indica, es tracta d'agafar una pedra, preferiblement de mida gran i llançar-la a l'aigua des d'una gran alçada. Segur que llegint això no entens per què s'ha fet tan famós aquest compte d'Instagram, però el secret és als seus comentaris, que n'hi ha per a sucar-hi pa.
Autèntics erudits del tema
‘Piedras tirar’ ha aconseguit construir una comunitat on els seus membres, els “rockers”, es dediquen a valorar i comentar cada vídeo amb un to força pedant. Entre els aspectes que més importància donen a aquest ‘esport’ destaca la mida de la pedra, el so de l'impacte o la tècnica del llançament.
El que crida l'atenció d'aquestes ressenyes sobre els llançaments de pedra no és només el llenguatge culte dels usuaris, sinó que s'han inventat tot un context en què es dona per fet que aquest esport realment existeix.
Competicions, trofeus, esportistes llegendaris. Si algú es despertés d'un coma i llegís els comentaris, es podria creure sense cap mena de dubte que aquest esport realment existeix i que fins i tot és un esport olímpic.
Llançaments de tot el món
El compte de ‘piedras tirar’ ha estat creat per cinc nois del País Basc que van començar a pujar els seus vídeos només per gust, sense pensar que tindria tanta repercussió. Tot i això, un dels seus vídeos, gravat a Sant Joan de Gaztelugatxe, va causar una gran polèmica i va ser el que va impulsar la seva popularitat.
Des d'aleshores han incrementat les seves visualitzacions i expandint la seva fama per tot el món, fins al punt que li arriben vídeos des de països com Xile, Groenlàndia o França.
Abans d'acabar aquest article et volem advertir que aquest compte és altament addictiu i potser et passis hores veient vídeos de gent tirant pedres, t'hem avisat!
Més notícies: