Muntatge de fotos de la captura d'un vídeo de l'usuari de TikTok @Sisomosbessons on mostren les cerveses més rares del món
MOLT +

Després de conèixer les cerveses més rares voldràs tastar-les totes, o potser no

No creuràs que existeixin cerveses amb aquests sabors tan originals

Si us agrada la cervesa, heu de conèixer el compte de @Sisomosgemelos. Darrere d'aquesta hi ha l'Isidre i el Benjamin, dos germans mexicans que s'han fet famosos a les xarxes socials per pujar vídeos mostrant productes poc coneguts.

Ells defineixen el que fan d'aquesta manera: “provem coses rares que trobem al súper”, encara que també fan ressenyes de restaurants i receptes.

Als seus perfils de YouTube, Instagram i Tiktok mostren menjars i begudes molt peculiars. No són fàcils de trobar, com ara les cerveses de sabors poc habituals d'aquest vídeo que ja acumula gairebé 30.000 likes i gairebé 200 comentaris.

Cerveses amb sabors diferents

La cervesa és una de les begudes més consumides a tot el món, per això podem trobar diversos tipus: IPA, torrades, negres… Però en aquest vídeo que ens mostren els bessons, els sabors són totalment inusuals.

Van acudir a una botiga als Estats Units famosa per tenir una àmplia varietat de begudes alcohòliques i van qualificar el que van trobar com “una completa bogeria”.

Al vídeo mostren cerveses de sabors tan estranys com xocolata, carabassa, tres llets, síndria, Nutella, melmelada de maduixa i fins i tot de pet d'unicorn.

Imatge de tres cerveses sobre una taula
Les cerveses més rares | Getty Images

Un tipus de cerveses que han cridat molt l'atenció dels usuaris de Tiktok que no sabien ni que existien. A més, els bessons mexicans destaquen que hi ha una altra cosa que els va cridar l'atenció en aquesta botiga. Hi ha una màquina que refreda les llaunes en menys de set minuts, la fantasia de qualsevol cerveser.

Tots volen provar-les

Els internautes de la xarxa social xinesa han inundat el vídeo de comentaris en què pregunten incessantment on és la botiga. El problema és que Total Wine és un establiment ubicat als Estats Units, concretament a Maryland.

Encara que es pot comprar online, no creiem que els seus enviaments arribin fins a Espanya. Tot i això, en cas que es pogués, t'agradaria tastar alguna de les cerveses que surt al vídeo o ets més d'una cervesa rossa de tota la vida? Sens dubte que si ets curiós i passes per Maryland no hauries de desaprofitar l'ocasió.