Muntatge de dues fotos de Nuria Marín d'un TikTok seu on exposa què inclou la cistella més cara de Nadal
MOLT +

Nuria Marín assenyala què inclou la cistella de Nadal més cara d'Espanya

La coneguda presentadora de Mediaset ha revelat els increïbles regals que sorteja un hostal sevillà per Nadal

Segur que mai has comprat una papereta per participar en un sorteig nadalenc. Els premis solen ser una cistella amb productes d'alimentació, pernil o algun electrodomèstic. Però al·lucinaràs quan coneguis tot el que sorteja un hostal anomenat ‘El Paisano’.

Aquest establiment està ubicat a Utrera, a la província de Sevilla. Un hostal la rifa nadalenca del qual s'ha fet molt famosa per tot el que regalen.

La presentadora Nuria Marín ha explicat al seu compte de TikTok, @nuriasecret, tot el que inclou aquesta fantàstica cistella. La que, sens dubte, és la més cara del nostre país.

Molt millor que un dècim de la loteria premiat

Al vídeo que ha publicat la Nuria, ha enumerat el que conté el premi d'aquesta magnífica rifa nadalenca. Per començar, un apartament a Sanlúcar de Barrameda, una autocaravana d'alta gamma, una Harley-Davidson i un creuer pel mediterrani.

També inclou un viatge a Eurodisney, aliments per a tot un any, lingots d'or i electrodomèstics com Thermomix.

Com a dada curiosa, a la cistella també s'inclou un pot de sal de fruites. Però el millor és que no hauràs de pagar res d'impostos a Hisenda. L'establiment s'encarrega de les despeses de notaria, de matriculació i de registre de la propietat.

Aquesta meravellosa cistella té un valor de 750.000 euros, però la papereta només costa 9 euros. Tot i que actualment ja no queden participacions. El número guanyador serà el que coincideixi amb el del sorteig de l'ONCE del 5 de gener.

Muntatge de dues fotos de Nuria Marín d'un TikTok seu on exposa quin tipus de productes inclou la cistella més cara de Nadal
La presentadora revela que pots guanyar un apartament i molts regals de luxe | TikTok, @nuriasecret, e-noticies.cat

La cistella amb què tothom somia

I és que encara que el desig més gran dels espanyols per Nadal és que ens toqui ‘El Gordo’ del Sorteig Extraordinari de Nadal, ningú diria que no a una generosa cistella de Nadal. Un regal que moltes persones no tenen o és escàs.

Molta gent desconeixia que existia una rifa nadalenca tan generosa, encara que altres usuaris han confessat que hi han participat altres anys. En el que sí que coincideixen tots els comentaris del vídeo és que et solucionaria la vida.

“Núria, per què avises tan tard”, comenta una internauta. “M'esperava menjar de marques superpercares i em venen amb un apartament”, confessa un altre.

Encara que ja no quedin paperetes per al sorteig d'aquest any, ens apuntem la xivatada per al que ve. La veritat és que hi ha tants premis que fins i tot es podrien repartir entre tota la família.