Muntatge de fotos d'una parella abraçant-se després de la revelació del gènere del nadó que esperen

MOLT +

Navalla, cigar i tub d'escapament: el ‘gender reveal’ més surrealista que podràs veure

L'escena ha generat centenars de reaccions a les xarxes socials per la quantitat d'estímuls que té

Els ‘gender reveal’ o festes de revelació de gènere són una de les tantes tradicions nord-americanes que hem adaptat com les nostres. En gran part, a causa de les xarxes socials. Es tracta d'un esdeveniment on els futurs pares, envoltats dels éssers estimats, descobreixen el sexe del nadó.

Les maneres de fer-ho són tan variades com la imaginació humana. Pastissos, globus o festes temàtiques són alguns dels elements habituals d'aquestes celebracions. Però el que mai havíem vist era que el tub d'escapament d'una moto fos l'instrument principal.

Un ‘gender reveal’ d'allò més peculiar

La usuària de X (abans Twitter) @Carmencoon, ha compartit un vídeo de TikTok amb tres protagonistes: el futur pare, la futura mare i el motorista. Aquest últim dona gas al vehicle per insuflar aire al globus que envolta el tub d'escapament amb la finalitat de fer-lo petar. Mentre el jove es fuma un cigar tranquil·lament, rep les ordres del pare perquè li doni més fort a l'accelerador.

Muntatge de fotos d'una parella abraçant-se després de la revelació del gènere del nadó que esperen
El moment en què aconsegueixen que el globus peti | TikTok, @Susananoahamanda, e-noticies.cat

Els intents inerts del motorista obliguen el pare a passar a l'acció. Com? Doncs encenent una cigarreta i intentant petar el globus amb ella. Una tècnica que tampoc no resulta efectiva, encara que això no els fa defallir.

La dona observa amb cert nerviosisme l'escena tapant-se les orelles quan el motorista decideix treure l'eina definitiva: una navalla. Tot i això, el globus rebenta just abans de rebre una punyalada. Un altre element desconcertant és el color del confeti fosc, ja que normalment el blau s'associa als nens i el rosa a les nenes.

La publicació s'ha fet viral amb més d'un milió de reproduccions, a més de 12.000 'likes', 2.000 comparticions i centenars de comentaris. «La roda de la moto punxada, la navalla, la samarreta trencada… en efecte, és cine», diu un. «Hi ha pel·lícules amb menys detalls», comenta un altre.

Les festes de revelació de gènere

La tendència dels ‘gender reveal’ o revelacions de gènere es va popularitzar als Estats Units en la darrera dècada. Principalment, consisteix en el fet que les parelles realitzen creatives celebracions, com ara tallar pastissos amb farcits de colors, rebentar globus plens de confeti del color corresponent, o fer servir dispositius que emeten fum de colors.

És important destacar que, malgrat la seva popularitat, els esdeveniments de revelació de gènere també han estat objecte de crítiques i controvèrsies. Sí, perquè algunes persones sostenen que aquestes celebracions poden contribuir a la rigidesa de les normes de gènere i que poden tenir implicacions negatives en termes d'estereotips. Com amb qualsevol celebració, és important que les parelles considerin com aquestes eleccions reflecteixen els seus valors i sensibilitats.

➡️ Molt +

Més notícies: