Lydia Lozano sobre un fons de Madrid i al costat un cercle amb un centre de taula del restaurant uval
MOLT +

Lydia Lozano ens revela quina és la millor ensalada russa de Madrid: costa 12 euros

Lydia Lozano ens explica la seva fascinació pel restaurant 'Uval', un establiment especialitzat en el menjar aragonès

En una simpàtica xerrada amb E-Notícies, la famosa televisiva Lydia Lozano ens va compartir quin és el seu restaurant preferit per anar un diumenge al migdia. Es tracta del Restaurant Uval, un destacat establiment especialitzat en el menjar aragonès. Lydia Lozano elogia la terrassa i el menjar, però si ha d'escollir un plat, es decanta per l'ensalada, que costa 12 euros.

Imatge de Belén Esteban, Lydia Lozano i María Patiño juntes parlant assegudes a la terrassa d'un bar després de les vacances d'estiu, a Madrid el 2023
A Lydia li encanta fer una mica de sobretaula a les terrasses de Madrid | Europa Press

El restaurant Uval, ubicat a Chamartín, a la font dels dofins, s'ha convertit en el lloc predilecte de molts madrilenys, entre ells la televisiva Lydia Lozano. La periodista ens ha revelat que quan visita l'Uval, no es pot resistir a les delicioses llimes de tonyina, les croquetes, la carn o, la seva favorita, l'ensalada. I encara que no és amant de les postres, ens Revela que això no li prohibeix gaudir de llargues sobretaules al lloc.

L'ensalada a 12 euros, entre els imprescindibles de Lydia Lozano a l'Uval

La carta d'aquest restaurant ofereix una gran varietat. Des d'entrants com l'esmentada amanida russa amb pols de tomàquet a 12 euros fins a les exclusives carxofes de la Vall de l'Ebre per 19,95 € per 4 unitats. El plat estrella d'aquest apartat seria la ració de pernil ibèric amb pa de vidre, que es pot gaudir per 22 euros.

Els comensals també es podran gaudir amb opcions de carns i peixos. La carta té opcions com el tataki de tonyina vermella per 20,95 € o la costella de vaca per compartir entre dos per 55,95 €. A més, el restaurant presenta una secció especial anomenada ‘Plats d'Aragó’, que destaca els plats procedents d'aquesta terra.

I encara que Lydia Lozano ens ha aclarit que no és fanàtica de les postres en general, el lloc comprèn una gran varietat a bons preus. En aquest establiment, els comensals podran gaudir de boles de gelat artesà a partir de 5,95 € fins als pastissos casolans per 7,50 €. D'aquesta especialitat n'hi ha de poma, formatge o llimona.

Per acabar, la carta de vins reflecteix l'amor del restaurant per les diverses regions aragoneses, classificant els vins per Riojas, Ribera del Duero i vins d'Aragó.

El restaurant té una destacada puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor i el seu rang de preu és molt variable, des dels 8 fins als 50 euros/persona. Per tant, l'aragonès favorit de Lydia seria assequible per a totes les butxaques.