Muntatge de fotos d'un grup d'amics asseguts en una taula i, al costat, la imatge d'un que s'ha quedat adormit jugant a cartes

MOLT +

S'adorm en un bar i la reacció dels seus amics triomfa a les xarxes

Un home s'adorm en un bar i l'escena que improvisen els seus amics i la seva reacció posterior triomfa a les xarxes socials

Tenir grans amics és un tresor de valor incalculable. Sempre hi seran quan més ho necessitis, però també seran els primers a prendre't el pèl de mala manera a la mínima que vegin ocasió. Cosa que ha experimentat de primera mà el protagonista d'aquesta situació hilarant que està fent la volta al món a través de les xarxes.

Segons apunten diferents usuaris, la situació transcorre en el bar d'una localitat italiana (no identificada). Dins l'establiment, trobem la víctima de la broma: un home d'edat avançada que s'estava fent una becaina davant de tothom. El senyor, abillat amb una gorra i un cridaner abric de color ocre, dormia profundament al mig del local davant la sorpresa mirada de la resta.

Partida improvisada de cartes

No saps mai on et pot agafar el son, però és poc habitual experimentar la trucada de Morfeu en un ambient tan sorollós com aquest. Lluny d'avisar l'home amb delicadesa, alguns dels clients del bar, entre els quals hi ha amics seus, van decidir fer una escena divertida. Aprofitant el seu somni profund, van transportar una taula i diferents cadires fins a la seva posició per jugar una partida de cartes al costat del bell dorment.

Muntatge de fotos d'un grup d'amics asseguts en una taula i, al costat, la imatge d'un que s'ha quedat adormit jugant a cartes
L'home es desperta i no entén res | Twitter, @YisuCrist, e-noticies.cat

Fins a tres persones envoltaven el vell, que es mantenia completament impassible davant de tot el que passava al seu voltant. L'home semblava estar incorrent en un somni molt profund, cosa que va animar un d'ells a fer-lo partícip de la partida. No només repartint-li cartes, sinó posant-li-les a les mans com si hi jugués.

Una situació que va provocar el riure de la resta d'integrants de la taula i fins i tot dels comensals que estaven junts darrere. Per a més inri, un dels amics va cridar l'home adormit recriminant-li que era el seu torn per llençar. Després d'uns primers instants despert i totalment desconcertat, el protagonista es va unir a la partida com si ja l'hagués jugada amb anterioritat.

Milions de reproduccions, milers de rialles

Tant l'ocurrència dels amics com la reacció de l'home han estat motiu de riure per a milers d'usuaris. El vídeo s'ha fet viral arreu del món i s'ha compartit en massa a través de comptes com el de @yisucrist a X (abans Twitter). La publicació ha sumat més de 3,1 milions de reproduccions en només unes hores, a més de centenars de comentaris.

  • “Li fan l'embolic, desperta, mira les cartes, arrossega i canta les quaranta. Director de Tute”.
  • “Una mica d'amor i un humor alegra la vida d'una persona. Gràcies a les tres persones del vídeo, per donar amor. I humor i alegria sense fer mal a ningú”.
  • “No ric del senyor perquè podria ser jo”.

  • “Hahahaha sí senyor, una cosa bonica que aporten avui les xarxes”.