Fotomuntatge d'Inés Arrimadas i Xavier Cima
GENT

Xavier Cima, ex d'Inés Arrimadas, emociona amb una preciosa foto dels seus fills

Xavier Cima, ex d'Inés Arrimadas, ha compartit una preciosa foto dels seus fills petits a través de les xarxes socials

Com tothom sap, Inés Arrimadas i Xavier Cima van decidir posar punt final a la seva relació a finals de l'any passat. Tot i això, tot fa pensar que tots dos tenen bona relació. Així ho hem pogut veure a través de les xarxes socials.

I és que Xavier Cima ha compartit una foto dels seus dos fills petits a Jerez de la Frontera. A la primavera passada, Inés Arrimadas i Xavier Cima van decidir mudar-se a la ciutat natal d'ella. Segons van explicar, volien estar més a prop dels avis dels nens i dels seus familiars. 

"Hi ha poques coses més boniques que ensenyar els carrers de la teva infància i joventut als teus fills. Així hem passat una estoneta d'aquesta tarda tan especial amb Álex i Marc", va compartir Inés Arrimadas a través d'Instagram.

"Qualsevol que tingui fills en una ciutat lluny dels avis sap com de difícil es torna conciliar quan ells no són a prop. En el nostre cas, ni a Barcelona ni a Madrid hem tingut els nostres familiars propers i, amb dos nens tan petits, hem decidit mudar-nos a Jerez", va concloure.

La preciosa foto dels fills d'Inés Arrimadas

Després de la separació, es desconeix si Xavier Cima continua vivint a Jerez de la Frontera o va decidir tornar a Barcelona. Sigui com sigui, el català intenta estar a prop dels seus fills tant com pot. Tant és així que ha volgut compartir una preciosa imatge dels petits.

"Jugant, aprenent, gaudint", ha escrit l'exparella d'Inés Arrimadas en una imatge en què apareixen Álex i Marc jugant a futbol.

Imatge dels fills d'Inés Arrimadas i Xavier Cima
Xavier Cima ha compartit una imatge dels seus fills petits. | Instagram, @xaviercima

El més gran, l'Álex, va néixer l'any 2020, en plena pandèmia del coronavirus i no van donar la benvinguda al Marc fins al 2022. Inés Arrimadas ha publicat diverses vegades instantànies amb els petits, sempre preservant la seva intimitat tapant-los les cares.

Com hem dit anteriorment, tot apunta que tant Xavier Cima com Inés Arrimadas van acabar la seva relació de la millor manera possible. D'aquesta manera, la ja exparella mantindria un bon tracte pel seu bé i, molt especialment, pel dels seus fills petits.